Impacte

La gran clatellada de Shakira a Piqué: totes les reaccions dels famosos

De Jessica Bueno a Laura Escanes, passant per Ana Rosa Quintana... això n’opinen les ‘celebrities’

  • Shakira deixa com un drap brut Piqué

  • La lletra completa de la cançó de Shakira i Bizarrap

3
Es llegeix en minuts

No es parla de res més. La nova cançó de Shakira amb Bizarrap s’ha convertit en un autèntic fenomen viral i, a més dels 23 milions de reproduccions que acumula a YouTube des del llançament, crida l’atenció la gran quantitat de reaccions que ha desencadenat el ‘míssil nuclear’ amb què la colombiana carrega contra Gerard Piqué i la seva nova parella, Clara Chía.

Deixant clar que «les dones ja no ploren sinó que ara facturen», la cantant es mostra demolidora amb el seu exnòvio i la jove que ara ocupa el cor de l’exfutbolista, amb frases tan contundents com «’una loba como yo no está pa' tipos como tú. ‘A ti te quedé grande, por eso estás con una igualita que tú’; ‘Tiene nombre de persona buena. Clara-mente no es como suena’»; i «’Yo valgo por dos de 22. Cambiaste un Ferrari por un Twingo’. ‘Cambiaste un Rolex por un Casio’».

 Una cançó que no ha deixat ningú indiferent, que promet convertir-se en un èxit sense precedents i a què molts dels nostres rostres coneguts ja han reaccionat públicament.

 De les més matineres, Jessica Bueno, que a primera hora d’avui dijous compartia el single a les seves stories afegint-hi l’emoticona d’una cara amb cors deixant entreveure que no pot estar més d’acord amb els dards de Shakira a Piqué, ja que a ella li va passar una cosa ‘similar’ amb Jota Peleteiro. L’exfutbolista trencava el seu matrimoni després de conèixer una noia anomenada Miriam amb qui ja comparteix la seva vida a Bilbao, cosa que va deixar completament devastada la model sevillana. Una reacció de la qual no ha trigat a penedir-se, ja que ha eliminat la publicació del seu Instagram.

 Laura Escanes, per la seva banda, s’ha estès confessant què li sembla la cançó: Un «gran tema» que l’ha deixat «en xoc» perquè creu que Shakira ha sigut «massa directa», «ha llençat més llenya al foc» en la seva polèmica separació de Gerard, amb qui té dos fills: «Penso en ells i és el que no m’agrada. Només per intentar protegir-los perquè tenen una edat en la qual evidentment els diran coses a l’escola... o ells poden veure i escoltar i ser conscients de tota la moguda i la guerra que hi ha entre ells». «Prou circ s’ha muntat ja. Crec que de vegades és millor callar per protegir els teus i la teva salut mental» ha sentenciat.

Ana Rosa i la «bomba nuclear»

Ana Rosa Quintana també s’ha pronunciat sobre el tema del moment, i ha assegurat que Shakira «ha deixat anar una veritable bomba nuclear amb el seu nou tema». «Des del principi fins al final no se’n deixa absolutament res, s’ha d’anar molt amb compte...» ha apuntat.

Una altra de les ‘crítiques’ amb la colombiana ha sigut la ‘influencer’ Violeta Mangriñán, que creu que Clara Chía no es mereix aquesta quantitat de dards: «M’encanta, però no comparteixo que parli de l’actual parella d’ell. L’únic que li havia de retre comptes a ella és ell, i jo no li hauria dedicat ni una sola cançó a un paio que m’ha fet mal».

Notícies relacionades

 Ibai Llanos, íntim amic de Gerard Piqué, ha fet ús de la ironia i, després d’escoltar la cançó, feia una pregunta als seus seguidors sense poder contenir la cara de pòquer: «¿Creieu que va per Piqué o no?, jo és que en tinc dubtes, ¿ho creieu o no?».

 Aitana Ocaña ha compartit el nom de Shakira entre emoticones de cors, Anabel Pantoja ha escenificat les reaccions de Piqué, Clara Chía i Shakira amb mems protagonitzats per ella mateixa, Belén Esteban i Mila Ximénez... infinitat de reaccions que no han fet res més que començar i que continua alimentant la polèmica sobre el nou míssil de la colombiana contra l’exfutbolista.