Als 54 anys

Mor Lisa Marie Presley d’una aturada cardíaca

La filla única d’Elvis va arribar amb vida a l’hospital després de rebre ajuda mèdica al seu domicili, però va acabar morint

  • 10 motius pels quals Elvis continua sent el rei

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’única filla d’Elvis Presley, Lisa Marie Presley, va morir aquest dijous als 54 anys després d’haver sigut hospitalitzada a causa d’una aturada cardíaca. «Amb el cor encongit he de compartir la devastadora notícia que la meva bonica filla Lisa Marie ens ha deixat. Era la dona més apassionada, forta i carinyosa que he conegut», va expressar Priscilla Presley, mare de Lisa Marie, en un comunicat enviat a la revista especialitzada en celebritats ‘People’.

El missatge arriba després que la cantant hagués sigut reportada en estat crític i haver sigut induïda a un coma i que la seva mare demanés a la gent per les xarxes socials que la tinguessin «en les seves oracions».

Segons el mitjà nord-americà de celebritats ‘TMZ’, que també va confirmar la mort de Presley, dijous va rebre primers auxilis i va ser assistida per paramèdics a casa seva ubicada a Calabasas (Califòrnia) després d’haver patit problemes cardíacs. Abans de ser traslladada, els especialistes mèdics van aconseguir recuperar el pols de la cantant, i una vegada va arribar a l’hospital, la seva vida va ser assistida amb un marcapassos.

Notícies relacionades

Aquesta setmana, la filla de l’astre del rock and roll va ser vista a la gala dels Globus d’Or junt amb la seva mare, Priscilla Presley, com a acompanyants de l’actor Austin Butler, que va guanyar el premi a millor actor de drama pel seu paper d’Elvis Presley en el film de Baz Luhrmann.

Lisa Marie Presley va ser l’única filla de l’icònic cantant i mare de quatre fills, entre els quals l’actriu i cineasta nord-americana Riley Keough. Presley va seguir els passos del seu pare i el 2003 va llançar el seu primer àlbum, ‘To whom it may concern’, que va anar seguit de dues produccions més, però des del 2012 no havia tret cap disc nou.