Commoció a Hollywood

Lisa Marie Presley serà enterrada a Graceland amb el seu fill

Tom Hanks, Nicolas Cage, Bette Middler i altres artistes ploren la mort de l’única filla d’Elvis

Lisa Marie Presley serà enterrada a Graceland amb el seu fill

Zuma Press

3
Es llegeix en minuts
EFE

Nombroses personalitats de Hollywood, com Nicolas Cage, Tom Hanks o John Travolta, van lamentar en les últimes hores la mort dijous als 54 anys de Lisa Marie Presley, l’única filla de l’ídol del rock and roll Elvis Presley.

Lisa Marie serà enterrada a Graceland, molt a prop de la tomba on descansa el seu fill Ben, mort el 2020, segons ha revelat ‘Variety’.

«Lisa, carinyo, ho sento molt. Et trobaré a faltar, però sé que et tornaré a veure», va escriure Travolta en el seu compte d’Instagram.

En el seu missatge va estendre el seu «amor i cor» a la seva filla Riley Keough, de 33 anys, i les seves bessones Harper i Finley Lockwood, de 14 anys, així com a la seva mare, Priscilla Presley.

L’actor Tom Hanks va expressar el seu condol en les xarxes socials i va assegurar que tant ell com la seva dona, Rita Wilson, estan amb «el cor absolutament trencat».

Hanks va participar en el film de Baz Luhrmann ‘Elvis’, dedicat a l’astre del rock, en què es van implicar Priscilla i Lisa Marie, per la qual cosa van passar molts moments junts durant la seva promoció.

Per la seva banda, l’actor Nicolas Cage, marit de Presley del 2002 al 2004, va assegurar al mitjà especialitzat ‘The Hollywood Reporter’ que tenia el «cor trencat» i va afirmar que Lisa Marie era la persona més riallera que ha conegut.

«Il·luminava totes les habitacions. Tinc el cor trencat. Em consola creure que s’ha reunit amb el seu fill Benjamin», va dir Cage sobre el fill de Presley que va morir el 2020.

La compositora Linda Thompson, que va sortir amb Elvis durant la dècada de 1970, va compartir una fotografia en què es veu el cantant abraçant i fent un petó a Lisa Marie de nena amb la llegenda: «El meu cor em pesa massa per a les paraules».

La cantant Bette Midler va dir que estava en «xoc» i que «no comprenia» com era possible que algú tan «bonica i amb només 54 anys» hagués perdut la vida.

Per la seva banda, el líder de la banda The Smashing Pumpkins, Billy Corgan, va demanar als seus seguidors que resessin pel consol de la gent pròxima a Presley.

«Realment no puc trobar les paraules per expressar que trist és això», va dir el seu amic.

Altres personalitats com la cantant Pink, membres de la banda Misfits i l’actriu Octavia Spencer, també es van afegir als condols de les xarxes socials.

Dijous a la tarda es va confirmar la mort de la cantant i compositora a causa d’una aturada cardíaca, després d’haver sigut hospitalitzada i estar durant hores en estat crític.

Segons TMZ, Presley va rebre els primers auxilis i va ser assistida per paramèdics a casa seva a Calabasas, Califòrnia (EUA), abans de portar-la a l’hospital.

L’última aparició pública de Presley va ser aquesta setmana a la gala dels Globus d’Or amb la seva mare, ja que van acompanyar l’actor Austin Butler, un dels nominats de la nit pel paper d’Elvis Presley en el film de Baz Luhrmann.

Notícies relacionades

Presley va seguir els passos del seu pare i el 2003 va llançar el seu primer àlbum, ‘To Whom it May Concern’, i el van seguir dues produccions més, però des del 2012 no va llançar cap altre àlbum musical.

Presley va estar casada amb el músic Danny Keough, el cantant Michael Jackson, Cage i el productor musical Michael Lockwood.