Borbons fugits

La infanta Elena envia Froilà amb l’emèrit a Abu Dhabi, segons ‘Lecturas’

Una baralla amb navalles a les portes d’una discoteca en la qual es va veure implicat el nebot del rei Felip a finals d’any ha sigut la gota que ha fet vessar el got a la Zarzuela

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La revista ‘Lecturas’ porta aquest dimecres en portada l’última i dràstica decisió que ha hagut d’adoptar la infanta Elena. La germana gran del rei Felip s’ha vist obligada a enviar el seu primogènit, Felip Joan Froilà (24), amb el seu avi, el rei emèrit, Joan Carles, a Abu Dhabi. L’objectiu és apartar del focus mediàtic el germà de Victòria Frederica, i girar full després de les seves últimes polèmiques i sortides nocturnes.

En les últimes setmanes, la fama de festaire de Froilà va arribar a un altre nivell quan a finals de novembre la policia va implicar el nebot del Rei en una baralla amb navalles a la porta d’una discoteca de Madrid. «A l’estirar el fil de tan escabrós succés, van sortir a la llum altres episodis nocturns de Froilà de l’any passat, cosa que va generar diversos titulars incòmodes per a Zarzuela», assegura la revista.

Xafarranxo vip al centre de la capital

La baralla multitudinària a les portes d’una discoteca en un dels barris més exclusius de Madrid no va ser una baralla sense més ni més, ja que hi estaven involucrades nombroses armes blanques. ‘El Confidencial’ va informar d’aquesta baralla de la qual Froilà va ser testimoni i que es va saldar amb alguns ferits, entre ells, un amic pròxim al fill dels ducs de Lugo, que va acabar amb una lesió de 2,5 centímetres.

Amb ‘la Pechotes’

La Policia també va implicar en aquella baralla Isabel Mateos, més coneguda pel malnom amb què se la va relacionar durant l’escàndol del ‘Petit Nicolás’, ‘la Pechotes’.

Aquesta baralla va passar després d’una altra en què també va estar involucrat aquest estiu, amb un tiroteig inclòs a Marbella.

Notícies relacionades

Aquest Marichalar de Borbó té en el seu historial altres polèmiques. Des que era petit, Froilà ha estat a prop dels escàndols. Per començar, des dels 6 anys, quan les seves puntades de peu voladores en el casament del seu oncle amb Letizia el van retratar com el net més entremaliat dels reis. D’adolescent, ‘Pipe’, com l’anomenen a casa, es va disparar al peu en una cacera. Els seus pares van haver d’enviar-lo a l’estranger, internat, perquè ni estudiava ni aprovava. Això sí, abans de complir la majoria d’edat ja era conegut a les discoteques més ‘pijas’ de la capital. Es va dir que treballava com a relacions públiques en una. No cobrava, però sí que tenia accés a barra lliure.

A la universitat va estudiar negocis. Allà va conèixer l’hereva d’El Pozo, Mar Torres, ‘influencer’, la primera de les seves nòvies.