Il·lusions

José Antonio Ruiz-Berdejo, l’home que podria haver-li tornat la il·lusió a Isabel Preysler

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

La ruptura entre Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa està fent parlar molt. Setmanes parlant dels suposats motius que han portat una de les parelles més cotitzades del paper cuixé a agafar camins separats i encara es desconeix què va ser el que va passar entre tots dos, però el que és clar és que se’ls ha esgotat l’amor. Gairebé vuit anys de relació que queden en el record de la crònica social.

A més dels suposats motius, també s’ha especulat sobre si la ‘Reina de cors’ tindria una nova il·lusió a la seva vida, tot i que el cert és que la reconciliació de la seva filla Tamara amb Íñigo Onieva ha acaparat el focus mediàtic i no ha transcendit res més sobre què hi ha de cert en el fet que Isabel hagi trobat de nou l’amor.

Aquesta tarda s’ha parlat obertament al plató de ‘Cuatro al día’ d’un home que ha sigut amfitrió de la ‘socialité’ i de la seva exparella, Mario Vargas Llosa, en moltes ocasions. Segons aquest programa de televisió, el sevillà José Antonio Ruiz-Berdejo Sigurtà podria ser la nova il·lusió d’Isabel.

Ha sigut el periodista Juan Luis Galiacho qui ha fet una anàlisi exhaustiva de la vida d’aquest home anteriorment citat i ha deixat clar que l’empresari és amic d’Isabel des de fa molts anys, però que ha de ser ella qui deixi clar si es tracta de la seva nova il·lusió o no.

¿Qui és José Antonio Ruiz-Berdejo Sigurtà?

Però... ¿qui és José Antonio Ruiz-Berdejo Sigurtà? Nascut a Milà i havent passat els primers anys de vida a Sevilla, aquest aristòcrata de 55 anys va fer el doctorat en Dret, és empresari immobiliari i és cònsol honorari de Bèlgica a la capital sevillana.

José Antonio ha tingut diversos amors a la seva vida, de fet un dels més importants va ser amb Pía Miller, germana de la princesa Marie Chantal Miller –dona del príncep Pau de Grècia– amb qui va compartir la seva vida cinc anys, però també ha passat per l’altar en dues ocasions. La primera vegada amb la comtessa Marina Marzotto a la Villa Trissino da Porto Marzotto i, la segona vegada, amb Julia Oetker, a l’església de Sant Valentí de Kiedrich.

Notícies relacionades

Malgrat el seu passat amorós, l’últim detall que va transcendir a l’esfera pública va ser l’estiu passat, quan la revista ¡HOLA! avançava que seria pare del seu primer fill en comú amb la informàtica italiana Alessandra Gorla, amb qui mantenia una relació sentimental des del 2021.

Un home amb qui Isabel té una amistat de molts anys, de fet, va ser el 2018 quan tots dos es van deixar veure a la barrera de la plaça de toros de la Maestranza, compartint els seus gustos per la tauromàquia... ¿és o no cert que la ‘Reina de cors’ ha trobat de nou la il·lusió amb José Antonio?