Tamara Falcó: ¿responsable de la ruptura entre Isabel Preysler i Vargas Llosa?

  • Una font pròxima a Vargas Llosa explica a ‘Lecturas’ quin va ser el sorprenent detonant de la ruptura

Tamara Falcó: ¿responsable de la ruptura entre Isabel Preysler i Vargas Llosa?

JOSÉ OLIVA / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa una setmana, Isabel Preysler anunciava la seva separació de Mario Vargas Llosa després de vuit anys de festeig. Després d’un viatge exprés a París, Vargas Llosa ha volgut parlar i confirmar l’evidència d’una vegada per totes. El premi Nobel trencava el seu silenci i explicava: «Jo em trobo molt bé. Acabo de passar un dia a París». L’ex de ‘la reina de cors’ prefereix ser directe i desmenteix que el motiu de ruptura amb Isabel Preysler hagi sigut la seva gelosia: «No és veritat. No són certs», deixant així que els rumors sobre els motius que han portat a aquesta ruptura anessin augmentant.

Ara, la revista ‘Lecturas’ assegura que una font pròxima a Vargas Llosa explica quin va ser el sorprenent detonant de la ruptura. I aquest detonant té nom propi: Tamara Falcó

Notícies relacionades

«Entre les suposades anades i vingudes de Vargas Llosa de la mansió d’Isabel Preysler i les presumptes discussions per la seva gelosia –segons la mateixa afectada no només per homes, sinó per la seva posició social i la seva voluminosa agenda– hi ha amagat un gran desacord que va marcar un abans i un després per a la parella i que va dinamitar tot el que havien construït junts. Aquest desacord té data i lloc i comença a Mèxic el 2 d’octubre en el congrés ultracatòlic en el qual Tamara va oferir unes polèmiques declaracions», explica la revista.

Poc li deu importar a Tamara aquesta revelació ara que ha decidit comenzar l’any deixant enrere la solteria que va adquirir el mes de setembre passat, quan es va fer públic que el seu promès, Íñigo Onieva, li havia posat les banyes en diverses ocasions i que hi havia diferents vídeos que ho corroboraven.