Reclosa a casa

Un sacerdot, l’última visita que ha rebut Isabel Preysler després de la seva ruptura amb Mario Vargas Llosa

2
Es llegeix en minuts

Isabel Preysler està vivint, després de la seva ruptura amb Mario Vargas Llosa, el Nadal més trist de la seva vida. Va ser a mitjans de desembre quan, després d’una discussió per gelosia infundada, la ‘socialité’ hauria decidit posar fi a la relació a l’adonar-se que després de vuit anys d’amor la il·lusió del principi s’havia enfonsat, no es feien feliços i no tenia futur.

 Una inesperada i sorprenent ruptura revelada per la revista ‘¡Hola!’ en exclusiva en la qual no hi ha terceres persones, que pel que sembla és definitiva i sobre la qual la ‘reina de cors’ guarda silenci. ¿El seu parador en aquests delicats moments? Tot un misteri, tot i que cada vegada hi ha més persones pròximes a ella que asseguren que Isabel ha posat terra pel mig i se n’ha anat a Miami per celebrar la nit de Cap d’Any i Any Nou amb els seus fills Chabeli, Enrique i Julio José Iglesias i els seus nets.

 No obstant, la seva mansió a la madrilenya urbanització Puerta de Hierro de Madrid continua sent un formiguer d’activitat i dimecres, després de fer-se pública la seva ruptura amb Vargas Llosa, es van acostar fins al lloc diferents missatgers i un treballador de Correus amb una carta certificada per al marit d’Ana Boyer, Fernando Verdasco. ¿Per a qui és el capellà?

carta certificada per al marit d’Ana Boyer, Fernando Verdasco. ¿Per a qui és el capellà? A més, a primera hora de la tarda, un sacerdot arribava a la casa familiar d’Isabel Preysler. Una visita que podria significar que la filipina s’ha refugiat en la fe després de posar fi a la seva relació amb el Nobel, tot i que també podria haver sigut convidat per Tamara Falcó.

Notícies relacionades

 La marquesa de Griñón és molt religiosa i a ningú li sorprèn que hagi sol·licitat els «serveis» del seu confessor personal per comunicar-li els dubtes que té respecte a la seva relació amb Hugo Arévalo. I és que, malgrat la seva il·lusió amb l’empresari, la ‘socialité’ estaria sobrepassada per la pressió mediàtica que els envolta i ja hi ha qui diu que la seva relació s’ha trencat abans de donar-li temps a començar.

 Tot i que en un primer moment es va assegurar que la incipient parella donaria la benvinguda al 2023 en un destí paradisíac, aquests plans s’haurien vist truncats en els últims dies i, de moment, Tamara continua a la casa d’Isabel Preysler meditant què fer aquesta nit de Cap d’Any. ¿Deu tenir les coses més clares després de la conversa amb el seu sacerdot de confiança?