Pòdcast prenadalenc

‘Mamarazzis’: bones notícies per a Shakira

  • L’excampió de motos Sito Pons ha sigut absolt per l’Audiència de Barcelona d’un delicte fiscal similar al que té en marxa la cantant

  • Laura Fa i Lorena Vázquez informen en exclusiva que l’actriu Úrsula Corberó i la seva parella, Chino Darín, viuen i treballen actualment a Barcelona

4
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis d’EL PERIÓDICO, Laura Fa i Lorena Vázquez, han explicat al seu pòdcast setmanal que Shakira té motius per somriure: l’Audiència de Barcelona, la mateixa que porta el seu cas de presumpte frau fiscal, acaba d’absoldre l’excampió de motos Sito Pons d’un cas similar. Per si això fos poc, l’advocat que ha aconseguit que l’excorredor professional, que estava acusat de sis delictes fiscals i que resideix actualment a Mònaco, sigui absolt és Pau Molins, el mateix que porta el cas de la cantant.

La cantant i el seu exmarit, Gerard Piqué, han posat a la venda la casa familiar, tot i que la colombiana encara no té data per anar-se’n a viure a Miami amb els seus fills. Però els curiosos que vulguin veure la vivenda es quedaran amb les ganes, ja que la immobiliària no publicitarà la casa i els possibles compradors hauran de demostrar que hi estan realment interessats i que la poden comprar.

Piqué, per la seva banda, té dimarts que ve, dia 27, la presentació amb Ibai Llanos de la King’s League. Les Mamarazzis es pregunten si l’acompanyaran els seus fills i, el que és més interessant, si l’acompanyarà Clara Chía.

Úrsula Corberó, a Barcelona

D’una exparella a una parella consolidada: les Mamarazzis informen en exclusiva que l’actriu Úrsula Corberó, que treballa a la sèrie ‘El cuerpo en llamos’, sèrie que es basa en el crim de la Guàrdia Urbana, està amb la seva parella, el també actor Chino Darín (fill de Ricardo Darín), «treballant i vivint a Barcelona». Ell està treballant amb Sergi López al projecte titulat ‘Mano de hierro’.

Un Sergi López multipremiat que és un bon actor i que assegura que una productora li va oferir treballar en una pel·lícula en un paper amb el qual li van assegurar que li donarien un Oscar, i això fa que les Mamarazzis es preguntin: «¿Que potser els Oscars estan manipulats?». Sergi López va declinar l’oferta perquè estava immers en un projecte francès.

Un altre tema destacat és el dinar de la princesa Elionor en un restaurant asturià a Madrid, amb sis amics que s’ha portat de Gal·les. Les Mamarazzis s’han mostrat sorpreses que ella parlés en francès, amb molt bon accent, amb tots ells, segons els testimonis. Fa i Vázquez han comentat que entre ells no hi havia el noi que va ser a l’aniversari de l’àvia materna, Paloma Rocasolano, del qual es va dir que podia ser el seu nòvio. A més, Lorena Vázquez s’ha mostrat indignada amb el fet que alguns mitjans de comunicació fiquin pressió amb el físic a l’hereva al tron espanyol. «En ple segle XXI i amb una noia que no es pot defensar per ser qui és», ha dit.

A més, comenten la possible relació entre Tamara Falcó i Hugo Arévalo, tot i que Tamara assegura que, de moment, només són «bons amics» i que, més endavant, «Déu ho dirà». Un amic que l’exnòvio de Tamara, Íñigo Onieva, va anomenar «rata de claveguera», perquè la regla d’or dels ‘pijos’ (matisa Laura Fa) diu que, tot i que hagis tractat fatal una noia, un amic no pot sortir amb ella quan ho deixeu.

Alba Carrillo i Lara Álvarez

Les declaracions d’Alba Carrillo sobre el sexe (ha assegurat, diuen les Mamarazzis, «que cal cardar com les lletges») fan que Laura Fa i Lorena Vázquez l’acusin «de tenir poca sororitat». «És molt simpàtica, però últimament ha tingut alguna patinada», afegeixen.

I, mentrestant, la revista ‘Semana’ es pronuncia sobre la possible sortida de Lara Álvarez al capdavant de ‘Supervivientes’. Que no serà tal, ja que al final del pòdcast les Mamarazzis han llegit un comunicat, emès per Mediaset, al qual informen que han «renovat el seu contracte de llarga durada amb Lara Álvarez», que està lligada a la cadena des del 2014.

Un altre presentador de Mediaset, Jorge Javier Vázquez, s’ha operat el gland: «S’ha injectat àcid hialurònic», matisen. I una altra que s’ha fet una operació estètica és Patricia Donoso, que mostra la seva nova cara a ‘Lecturas’. L’operació, que li ha costat 400.000 euros, ha inclòs també un arranjament de les seves parts íntimes, com en el cas de Jorge Javier.

¿On es pot escoltar l’episodi 15 de ‘Mamarazzis’?

Notícies relacionades

Les Mamarazzis desitgen un molt bon Nadal a tots els seus oients, que tornaran a amenitzar amb les seves informacions la setmana vinent, el dia 28, ja que no se’n van de vacances.

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

‘Mamarazzis’: bones notícies per a Shakira