Podcast revelació de 2022

‘Mamarazzis’: «Aitana té una química innegable amb Sebastián Yatra»

Aitana i Miguel Bernardeau posen fi a la seva relació després de quatre anys d’amor

Aitana: «Després de la meva primera sèrie, m’encantaria estudiar direcció»

Fabiola Martínez, l’exdona de Bertín Osborne, «ni està enamorada ni il·lusionada», però té un amic especial, explica en primícia Lorena Vázquez

4
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO, Laura Fa i Lorena Vázquez, estan de celebració, ja que el ’videocast’ setmanal ha sigut elegit com un dels podcast revelació del 2022 en el ‘iVoox Rewind’, el resum anual que elabora la plataforma líder de podcast en espanyol. A més, s’han esgotat les entrades per al cara a cara que tindran aquest dijous amb els lectors d’aquest mitjà a la Casa Seat de Barcelona. Si ets de les persones que t’has quedat sense, no et preocupis perquè l’esdeveniment es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials. Però tanta alegria xoca amb la notícia del dia i de la setmana, la «superportada», així ho qualifiquen les periodistes, de la revista ‘Lecturas’: la ruptura entre Aitana i Miguel Bernardeau després de quatre anys de relació. Com no pot ser de cap altra manera, Vázquez i Fa han posat cullerada en l’assumpte. A més, han deixat diverses primícies: ¿Està Marta Riesco embarassada d’Antonio David Flores? ¿Fabiola Martínez, l’exdona de Bertín Osborne, està de nou il·lusionada?

‘Lecturas’ explica –i mostra– que Bernardeau ja no té ni claus de la casa d’Aitana, on va haver de tocar al timbre per recollir les seves pertinences. La cantant i l’actor semblaven feliços, però la relació no estava bé des del mes de maig passat. És més, no era la primera crisi que tenien. Tanmateix, fins fa pocs dies van posar junts en els ‘photocall’ per promocionar ‘La Última’, la sèrie que tots dos protagonitzen a Disney +. Se’ls va notar «una mica freds», ha recordat Vázquez, però els periodistes van pensar que es tractava d’un «gest professional per no mostrar la seva relació sentimental». Anaven una mica desencaminats, ja que sí que era un gest professional, però per mantenir la cordialitat.

¿Possible «rotllet» entre Aitana i Sebastián Yatra?

«Durant la gravació de la sèrie han vist que tenien problemes», ha explicat Fa, que també ha opinat sobre la ruptura. «Ell potser se sentia actor de segona al costat d’Aitana, que no es prenia prou seriosament la seva faceta com a actriu. Tots aquests retrets han fet efecte en la relació», ha comentat, alhora que ha reflexionat: «Si una relació arriba forta a un projecte comú, com aquesta sèrie de televisió, no trenques per quatre xorrades».

Respecte a les altres crisis que la parella havia patit abans de tallar definitivament, Vázquez ha recordat que es va arribar a dir que Aitana podria haver mantingut una relació sentimental amb l’artista colombià Sebastián Yatra. «Tenen una química innegable», ha reiterat la periodista, que també ha afirmat que temps enrere li va arribar informació «del cert» que van tenir «un rotllet».

«Fabiola està separada, però no morta»

Més enllà de la ruptura de la setmana, les ‘Mamarazzis’ han donat informació en primícia sobre els rumors que persegueixen Marta Riesco i Fabiola Martínez. D’una banda, la parella d’Antonio David Flores estaria embarassada. De l’altra, l’exdona de Bertín Osborne estaria de nou enamorada.

D’una banda, i davant els rumors d’embaràs de Riesco, Vázquez ha aixecat el telèfon, com a bona periodista, i li he preguntat directament sobre l’assumpte. «Marta ho nega rotundament. Fins i tot m’ha donat detalls, com que tenia la regla», ha explicat la periodista.

De l’altra, Fabiola Martínez ha sigut vista en companyia del mateix home en diverses ocasions. A més, «eren cauts a l’hora de deixar-se veure», ha precisat Vázquez. Per això, ha despenjat per segona vegada el telèfon per sortir de dubtes. «Ni està enamorada ni il·lusionada. El que està fent és disfrutar de la seva solteria i passar-s’ho bé amb amics. Potser per a una dona això de vegades no està mal vist, però és així», ha detallat. Per si no ha quedat prou clar, Laura ha traduït les paraules de Lorena: «Fabiola està separada, però no està morta. I per a això té un embolic».

On escoltar l’episodi 15 de ‘Mamarazzis’

L’episodi 15 de la segona temporada de ‘Mamarazzis’ no ha acabat aquí. Les periodistes també han parlat sobre la separació, aquesta vegada definitiva, de Tamara Gorro amb l’exfutbolista Ezequiel Garay. «Tota la seva vida és una fantasia estranya, li passen coses surrealistes que no saps si són reals o no», ha dit Laura Fa. En canvi, Lorena Vázquez ha explicat que la col·laboradora de televisió vol protegir la seva exparella.

Notícies relacionades

Ho van anunciar les periodistes la setmana passada: entre Gerard Piqué i Clara Chía no hi ha crisi ni ruptura. Al contrari, se’n van anar a passar uns dies junts a Praga i les ‘Mamarazzis’ van aconseguir en exclusiva la fotografia de la parella a l’aeroport de Barcelona. La revista ‘Semana’ va viatjar a la capital de la República Txeca i aquest dimecres mostra les fotos del viatge.

El podcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

‘Mamarazzis’: «Aitana té una química innegable amb Sebastián Yatra»

EFE / EMILIO NARANJO