Truc viral

La raó per la qual hauries de rentar el teu arbre de Nadal a la banyera

Una dona ha triomfat a Tiktok després de submergir en aigua i sabó l’article nadalenc

La raó per la qual hauries de rentar el teu arbre de Nadal a la banyera
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest any no ha fet falta esperar al desembre per començar a lluir a les llars l’arbre de Nadal. El quart diumenge abans de la nit de Nadal, que aquest any ha caigut el 27 de novembre, és el moment tradicional en què les famílies poden muntar i decorar l’emblemàtic element nadalenc.

Moltes famílies opten per renovar l’arbre cada Nadal i d’altres simplement el guarden any rere any per aprofitar-lo al màxim. En molts casos es passa per alt la brutícia que aquest element decoratiu pot absorbir a l’estar guardat durant un any sencer en una caixa.

Una dona va compartir a les xarxes socials el ritual que segueix amb el seu arbre de Nadal després d’estar guardat durant tant temps: el submergeix a la banyera amb aigua i sabó.

Notícies relacionades

Tot i que al principi pot semblar una idea una mica forassenyada, té tota la seva lògica. La dona s’ha fet viral a TikTok després de compartir un vídeo on es mostra clarament tot el greixum que aconsegueix treure a l’arbre i als articles de decoració.

Els usuaris no han trigat a reaccionar i molts han elogiat la idea que al cap i a la fi resulta ser molt òbvia, si tenim en compte que aquests acumulen tota mena de gèrmens, pols i brutícia durant el llarg període que es mantenen guardats.