Dia de la Constitució i de la Immaculada Concepció

¿Quins centres comercials de Barcelona i Catalunya estaran oberts el pont del desembre?

  • La Generalitat ha establert el dilluns 6 i el dimecres 8 com dies festius en els que les botigues poden obrir

  • Els clients podran aprofitar per fer les seves compres de Nadal

¿Quins centres comercials de Barcelona i Catalunya estaran oberts el pont del desembre?
1
Es llegeix en minuts

El dilluns 6 de desembre se celebra el Dia de la Constitució i el dimecres 8 serà el Dia de la Immaculada Concepció. Tots dos són festius a tot el país i la Generalitat els ha escollit com dies festius de lliure obertura, cosa que significa que els comerços que ho desitgin podran obrir les portes al públic per a les compres de Nadal. A més, la majoria d’establiments també podran rebre clients el diumenge 5 de desembre.

Barcelona

A la província de Barcelona, alguns dels centres comercials que obriran són la Roca Village (Santa Agnès de Malanyanes, Vallès Oriental), Gran Via 2 (l’Hospitalet de Llobregat, Barcelonès), Màgic Badalona (Barcelonès), Splau (Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat), Baricentro i Sant Cugat Centre Comercial (tots dos al Vallès Occidental).

A la ciutat de Barcelona, hi haurà oberts La MaquinistaL’IllaLas ArenasWestfield Glòries i El Triangle Centre Comercial, entre d’altres.

Tarragona

A la província de Tarragona també rebran clients les botigues i centres comercials que així ho desitgin. Les Gavarres i Parc Central (Tarragona, Tarragonès) i el centre comercial La Fira i El Pallol (Reus, Baix Camp) són alguns dels establiments que es mantindran oberts al públic.

Girona

Notícies relacionades

A la província de Girona també atendran als seus clients centres comercials com Espai Gironès (Salt, Gironès) i Gran Jonquera Outlet & Shopping (Els Límits, Alt Empordà).

Lleida

Lleida és l’única capital de província que no té centre comercials. De tota manera, les botigues que ho desitgin també podran apujar les persianes. Decathlon, per exemple, obrirà en el seu horari habitual.