Caldrà esperar

Mamarazzis | Shakira, surf i amics lluny de Piqué

  • Els nostres protagonistes estan desitjant continuar el seu camí per separat. Piqué, amb la seva vida sentimental ja més que refeta amb Clara Chía. Shakira, amb el cor en procés de reconstrucció.

Mamarazzis | Shakira, surf i amics lluny de Piqué

Europa Press

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La relació entre Shakira i Piqué ja no és ni tan sols cordial. La tensió acumulada dels últims mesos els ha passat factura i reconvertir el seu desamor en amistat és una cosa que es preveu prou difícil ara mateix, segons ens assegura a les Mamarazzis el seu entorn.  

Tan sols unes hores després de ratificar el seu acord de separació davant el Jutjat de Primera Instància i de Família número 18 de Barcelona, tots dos van acudir a la funció de Nadal del seu fill petit, Sasha. Ho van fer per separat i es van asseure a pocs metres de distància, però els assistents a l’acte ens asseguren que ni es van saludar. L’escena va ser més que incòmoda per a tothom. Va arribar primer Shakira, intentant passar desapercebuda i acompanyada pel seu inseparable germà Tonino. Minuts després ho feia Gerard Piqué amb la seva mare, Montserrat Bernabeu. Per esquivar les càmeres que els esperaven, tots dos van accedir a l’edifici amb cotxe i es van saltar la cua que sí que van haver de fer la resta de pares per poder entrar a la funció nadalenca de l’escola La Miranda de Sant Just Desvern. Privilegis de ser vip, vaja.

Quan la funció infantil va acabar, l’exfutbolista va ser el primer a abandonar l’escola i Shakira es va quedar uns minuts acomiadant-se de part del personal de l’escola. A poc a poc, ja va dient adeu a Barcelona, la ciutat que l’ha acollit durant més d’una dècada. Aquesta setmana, hem conegut, per fi, la seva decisió de mudar-se a Miami després de les vacances nadalenques dels seus fills. No hi ha encara un dia definit, però podria ser entre el 7 i el 8 de gener. Que l’artista informés dels seus plans a Piqué el 30 de novembre no ha sigut casualitat, ja que l’exparella va acordar per escrit, en una de les clàusules del seu acord, posar data límit perquè la cantant comuniqués la seva decisió. Shakira va esperar a l’últim dia per fer-ho i l’hi va dir al seu ex per escrit. També l’advocada de la cantant l’hi va comunicar al lletrat de Piqué.

L’acord de separació, al qual van arribar a principis de novembre sobre la custòdia dels seus fills i que ha ratificat aquesta setmana la magistrada Regina Selva, ha sigut «un conveni molt extens i complicat, ja que s’han hagut de prendre en consideració moltes alternatives, fet que va complicar i va allargar la negociació», ens assegura el prestigiós lletrat Ramón Tamborero, representant legal de Piqué. «El Gerard no volia ser un pare absent i s’han pres decisions perquè no ho fos, sempre pensant en el benestar dels fills», afegeix.

Evitar filtracions

Notícies relacionades

Tret que hi hagi alguna clàusula una mica «atípica», poc més se sap dels detalls de l’acord al qual han arribat Shakira i Piqué. Des de la mateixa administració de justícia, i no a petició de l’exparella, es va decidir encriptar la demanda per així evitar filtracions. Aquesta demanda es va presentar de manera electrònica i només la jutge, el lletrat de l’administració, el fiscal i els advocats coneixen els detalls del conveni.

Els nostres protagonistes estan desitjant continuar el seu camí per separat. Ell, amb la seva vida sentimental més que refeta junt amb Clara Chía. Shakira, amb el cor en procés de reconstrucció. Per cert, el seu entorn desmenteix taxativament els rumors que la relacionen amb el seu instructor de surf, Gorka Ezkurdia. «Per respecte als meus nens i al moment vulnerable que passen, sol·licito als mitjans de comunicació que parin les especulacions. No tinc cap parella i cap altra il·lusió que la de dedicar-me completament als meus fills i al seu benestar», va comunicar l’equip de la cantant. Ezkurdia és un jove de 25 anys, fotògraf de professió, que també coneix Piqué, ja que va ser el professor dels seus fills en una escola de surf de Guipúscoa, fa més d’un any. La relació d’amistat entre Shakira i Gorka es va fer visible també al videoclip de la cançó ‘Don’t wait up’, en què va participar el monitor amb la seva llavors parella. Aquest cap de setmana, Shakira i Ezkurdia estan de nou junts a la platja d’Oyambre, situada a la costa occidental de Cantàbria. La cantant hi va viatjar ahir amb una amiga per relaxar-se i surfejar, mentre el Milan i el Sasha són amb el seu pare. Per veure-la de nou enamorada caldrà esperar. Wakapaciència, amics.