Duel de dives

¿Per què es van barallar Georgina Rodríguez i Rosalía en els Grammy Llatins?

  • La dona de Cristiano Ronaldo va entregar el premi de Millor Àlbum Vocal Pop Tradicional a Christina Aguilera

¿Per què es van barallar Georgina Rodríguez i Rosalía en els Grammy Llatins?

FERRAN SENDRA / Carl Recine / REUTERS

2
Es llegeix en minuts

Rosalía ha aconseguit amb ‘Motomami’ el que ja va aconseguir el 2019 amb ‘El mal querer’: el reconeixement definitiu en els Grammy Llatins, els premis més importants de la música llatina als Estats Units. I amb tres gramòfons més (disc de música alternativa, enginyeria de gravació i disseny de presència) va posar el passat dia 17 a Las Vegas la guinda a un èxit global indiscutible. A més, va fer història: és la primera dona artista que aconsegueix dues vegades el màxim reconeixement en els Grammy Llatins, que aquest any celebren la 23a edició.

Amb aquest palmarès, la catalana s’ha convertit en un ídol de masses. I la ‘influencer’ i model Georgina Rodríguez, dona del futbolista Cristiano Ronaldo, és una de les admiradores de la cantant de ‘Motomami’: «El millor d’Espanya és Rosalía i el pernil ibèric», deia Rodríguez als mitjans a l’alfombra vermella dels premis.

No obstant, segur que la model va canviar d’opinió poques hores després, amb el suposat lleig que li va fer l’artista.

La dona de Cristiano no passava un dels seus millors moments. Per començar, havia patit un atac d’ansietat per haver hagut de volar a Las Vegas (Nevada, EUA) en vol regular, en comptes del seu jet privat, que no estava disponible. I per continuar, se li va trencar una ungla quan va demanar un autògraf a Sebastián Yatra per als seus fills, fans de l’artista colombià.

Insolència

Notícies relacionades

Amb aquest panorama, Rodríguez no estava del millor dels humors. Però encara va tenir més, i aquesta vegada amb el seu ídol: la ‘influencer’ havia de canviar-se de vestit –va desfilar a l’alfombra vermella amb un model color xocolata–, ja que entregava el premi de Millor Àlbum Vocal Pop Tradicional a Christina Aguilera. I havia de fer-ho en el menor temps possible, per la qual cosa li va demanar el camerino a Rosalía, que era molt més a prop de l’escenari. Però, segons el programa ‘Y ahora Sonsoles’, d’Antena 3, Rosalía s’hi va negar i Rodríguez va muntar «en còlera».

Al final, va haver de posar-se l’ajustat vestit blau de pedreria que va lluir per entregar el premi en un lavabo portàtil, segons apunten diversos mitjans. «Georgina es va canviar el vestit blau en un lavabo portàtil que hi havia just darrere, però no era un lavabo portàtil com el que veiem als festivals, era vip, com una caseta d’obra convertida en lavabo... Vaig quedar molt sorpresa», segons ha explicat la periodista de Mediaset Rosa Conde.