Cuidada i atesa

Preocupació pel delicat estat de salut de Concha Velasco

  • L’actriu viu des del juny en una «suite» d’una residència de gent gran de Madrid

Preocupació pel delicat estat de salut de Concha Velasco
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Concha Velasco viu des del juny en una «suite» d’una residència de gent gran de Madrid, on està «permanentment cuidada i atesa», segons va informar el seu fill Manuel Martínez a Efe.

Ara, l’actriu s’ha convertit en la protagonista del nou número de ’Semana’, ja que les últimes setmanes ha travessat per un sot de salut del qual el seu fill assegura que «va millor». La creixent preocupació pel seu estat de salut ha fet que el seu cercle més íntim tanqui files al voltant seu. De fet, no se’n separen en aquests moments.

«En els últims mesos la seva salut s’ha anat deteriorant i necessita atenció mèdica 24 hores al dia; no està tan greu per anar a un hospital, però tampoc la podem tenir a casa, així que la residència era la solució intermèdia,» ha comentat el director de teatre, agraït per les mostres d’interès en vista de l’estat de salut de la seva mare.

Notícies relacionades

L’actriu té un grau de dependència que l’impossibilita continuar portant el mateix ritme de vida, «amb artritis, l’aparell digestiu atrotinat, el fetge també, i el deteriorament propi de l’edat», es lamenta Martínez.

«Les estrelles també envelleixen i s’ha d’entendre amb tanta naturalitat com es pugui, no se n’hauria de fer un drama», apunta el fill, encara que entén que els seus fans estableixen com a propi el disgust que Concha Velasco envelleixi.