Protagonistes

‘Mamarazzis’: Álvaro de Luna, Jorge Javier Vázquez i Gerard Piqué, tres homes i un destí

  • Jorge Javier Vázquez i la candidatura a l’alcaldia de Madrid

  • Les primera declaracions d’Álvaro de Luna sobre la seva relació amb Laura Escanes

  • Qui és Álvaro de Luna, la nova il·lusió de la ‘influencer’

  • L’anunci per sorpresa de Piqué

‘Mamarazzis’: Álvaro de Luna, Jorge Javier Vázquez i Gerard Piqué, tres homes i un destí
3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Un cantant, un presentador de televisió gairebé alcaldable i un gairebé exfutbolista. Sembla el començament d’un acudit dels 80. Álvaro de Luna, Jorge Javier Vázquez i Gerard Piqué; tres homes molt diferents, però amb alguna cosa en comú aquesta setmana: són els noms que més titulars han protagonitzat en els últims dies. Anem per parts.

Aquest dimecres, la revista ‘Lecturas’ ha aconseguit que el nom d’Álvaro de Luna ressoni fort per totes les redaccions de l’univers rosa i es converteixi en una de les peces més cobejades pels reporters asfàltics. Les seves imatges, en portada, besant Laura Escanes l’han col·locat al disparador, tot i que no vulgui, ens expliquen. La parella de pardalets ha sigut caçada a Tenerife, durant una escapada furtiva amb petons, carícies i tot el ‘pack’ de parella apassionada que està en plena efervescència. La nova relació de l’ex de Risto Mejide ens va agafar a tots per sorpresa, inclòs el presentador, que, en un atac de gelosia (o seny), va decidir deixar de seguir la seva exparella a les xarxes socials.

Les mamarazzis ens n’alegrem per la Laura i no entenem tanta estupefacció per part d’alguns. És ja una dona soltera i pot fer el que li doni la gana. No deixa de sorprendre’ns que la notícia que Risto Mejide fos en una exclusiva aplicació de cites per a famosos passés sense pena ni glòria i ja ningú la recordi. Em pregunto què hauria passat si hagués sigut la influencer la que busqués cites en una web, a la setmana de fer-se pública la seva separació. Alguns se l’haurien menjat viva a cop de titular o des d’algun sofà televisiu. Però deixarem aquest meló per a una altra ocasió. 

L’alcaldable Jorge Javier

Un no sempre és famós per voluntat pròpia i escollir el perquè de la seva fama tampoc els correspon sempre als protagonistes. Probablement, Álvaro de Luna hauria preferit sortir a la revista Rolling Stone i no a la portada d’una revista del cor. En canvi, el nostre segon protagonista controla i disfruta la premsa rosa. És periodista i personatge, jutge i part, actor, escriptor i tot el que es proposi, segons toqui i convingui. Si Jorge Javier Vázquez no existís, caldria inventar-lo.

Aquesta setmana el seu nom sonava, de sobte i en gran, per postular com a alcalde de Madrid. L’enrenou es va generar a partir d’una broma del periodista Carlos Alsina, al seu programa de ràdio, sobre la possibilitat que el presentador de Sálvame hagués rebut la proposta del PSOE per presentar-se a l’alcaldia. «No l’acceptaria sota cap concepte perquè no estic capacitat», ha afirmat, assegurant, a més, que no ha rebut cap proposta per part dels socialistes.

L’adeu de Piqué

Notícies relacionades

Amb el notición que ens estava quedant... Ja ens estàvem imaginant J.J. presidint actes oficials i fent-se amb les altes esferes. Però tornem a la trista realitat on els presentadors de televisió no poden ser alcaldes i els futbolistes de 35 anys, malgrat tots els seus èxits, són ja massa grans per pertànyer a l’elit esportiva. Gerard Piqué, el nostre tercer protagonista, ha anunciat la seva retirada, sorprenent tots, inclosos els seus propis companys i la cúpula del Barça. Ens expliquen que tan sols sis persones, del seu entorn més pròxim, coneixien els plans del futbolista abans de publicar l’emotiu vídeo amb el que ha informat de la seva decisió. «Aquesta decisió no té res a veure amb el procés de la seva separació ni amb la negociació per la custòdia dels fills. La pren per temes esportius i pensant, també, en el benestar dels seus fills», ens aclareix el seu entorn més directe.

Tres homes i un destí, a la seva pena o no: ser els noms propis de l’actualitat de la setmana.