Crisi sentimental

Tamara Falcó, Laura Escanes i el Mercuri retrògrad

Tamara Falcó, Laura Escanes i el Mercuri retrògrad
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Aquesta setmana, en el programa de Laura Rosel (‘El matí de Catalunya Ràdio’), la periodista Elisenda Pineda explicava que aquest setembre era especialment perillós per a l’amor i les relacions perquè ens està afectant el Mercuri retrògrad. ¿Què significa això? Parlant en termes astrològics, la rotació inversa de l’esmentat planeta genera una sèrie d’energies que impacten i entorpeixen les comunicacions personals. És a dir, en aquesta fase retrògrada, poden produir-se infinitat de problemes, discussions, malentesos i conflictes que han provocat i provocaran la ruptura de moltes parelles. O sigui, que les separacions Laura Escanes i Tamara Falcó seran culpa dels planetes i no de les infidelitats, les rutines i el desgast.

L’hermetisme aquests dies de l’Escanes s’ha oposat més que mai a la narració gairebé en directe de tot el que anava vivint Tamara des que va descobrir que el seu nòvio li havia sigut infidel. Dues maneres molt diferents d’enfocar la seva dimensió pública. Mentre que de Laura només hem sabut que ha estat treballant i buscant pis, de Tamara tenim cada dia els detalls dels seus moviments. Sabem que els seus principals suports són la seva mare, la seva germana Ana Boyer i el seu capellà de confiança. Des que va saltar l’escàndol, el capellà ha acudit diàriament a Villa Meona. No és gaire estona, a penes 40 minuts, temps suficient perquè l’ajudi a suportar la situació. I si la ira s’apodera d’ella, doncs una mica de confessió per obtenir el perdó cristià i santes pasqües.

L’ultracatoliscisme de Tamara no és ni de lluny un tema polèmic, sí que ho és el fet que recolzi sense fissures Hazte Oír , una organització d’ultradreta que defensa trepitjar alguns dels drets humans més bàsics. Aquest mateix divendres, la filla de la Preysler viatjava a Mèxic per participar junt amb el líder d’Hazte Oír, Ignacio Arsuaga, en el Congrés Mundial de les Famílies. Hazte Oír promou campanyes contra els drets del col·lectiu LGTBIQ+ i contra la llei de l’avortament. Riure-li les gràcies a Tamara està bé, però elevar als altars algú amb semblants ideals ens converteix en còmplices. Empatitzem amb el seu desamor, rebutgem els seus ideals.

Notícies relacionades

El que també diferencia Laura de Tamara és el rendiment econòmic que li trauran a la seva separació. La ‘influencer’ ha guanyat gairebé 200.000 seguidors en el seu compte d’Instagram. Però res més. Cap declaració o entrevista previ pagament. Tamara, òbviament, al contrari. Va aparèixer radiant dimarts en un ‘photocall’ on va revaloritzar el seu caixet després de la seva ruptura. I no quedarà allà la cosa, ni per a ella ni per a la seva família. Aquest dimecres la seva germana Ana serà la convidada d’excepció en la inauguració d’una botiga a Barcelona. Les mamarazzis podem assegurar que Ana no cobrarà menys de 15.000 euros per la seva assistència. Aquesta família no perdrà ni un sol cèntim. ¿Què el casament es venia a ‘Hola’ per més de 100.000 euros? No hi ha problema, els aconseguiran d’una altra manera, a cop d’entrevistes, posats i ‘photocalls’.

No sabem si aquestes exparelles es trobaran algun nanosegon en el metavers, però en la dimensió digital sí que totes dues estan suportant la situació de manera diferent. Tamara Falcó va deixar de seguir a Instagram la seva ja exparella Íñigo Onieva, mentre que Laura i Risto mantenen les formes i la cordialitat. La ‘influencer’ i el presentador volen demostrar que tenen bon rotllo, però per les informacions que ens arriben ja us podem assegurar que hi ha una mica de tensió entre ells. Dilluns Mercuri deixarà la seva retrogressió i potser la comunicació començarà a fluir una mica més. Esperarem a veure què diuen els astres. Mentrestant, calma absoluta.