Demanda

Ricky Martin exigeix al seu nebot 30 milions per extorsió, danys i perjudicis

  • Argumenta que Dennis Yadiel Sánchez l’ha amenaçat reiteradament i que manté una campanya dirigida a desacreditar-lo

2
Es llegeix en minuts
EFE

El cantant Ricky Martin va presentar aquest dimecres una demanda contra el seu nebot Dennis Yadiel Sánchez per delictes d’extorsió, danys i perjudicis, i sol·licita una indemnització que ascendeix almenys a 30 milions de dòlars. Aquesta demanda davant el Tribunal de Primera Instància de la Sala Superior de San Juan es va interposar després que el 21 de juliol passat la cort arxivés el cas contra Ricky Martin després de demanar el seu nebot deixar sense efecte l’ordre de protecció sol·licitada. Contra el cantant pesava una ordre de protecció partint de la llei 54, que protegeix les víctimes de violència domèstica, i que havia sigut concedida expart a principis de juliol després de la denúncia de Sánchez.

Segons la demanda presentada avui, l’artista sol·licita al tribunal que «se li ordeni al demandat Sánchez que s’abstingui immediatament de comunicar-se amb el demandant i la seva família, ja sigui personalment, telefònicament i/o mitjançant les xarxes socials». També que la cort «condemni a la part demandada al pagament per concepte dels danys reclamats, interessos, costes i honoraris d’advocat», indica el text difós per Perfect Partners, la firma de relacions públiques del cantant a Puerto Rico. «El demandat Sánchez ha amenaçat i extorsionat el demandant que llevat que se’l compensi econòmicament, continuarà amb la seva campanya d’assassinar-li la seva reputació i integritat mitjançant imputacions falses i malicioses», afegeix el text.

La demanda al·lega que «les accions temeràries, malicioses i culposes de Sánchez van ser motivades pel desig d’exposar el demandant a l’odi i menyspreu de la seva ‘fanaticada’ i de coartar les seves oportunitats de negoci i destruir la seva reputació». Les esmentades accions van causar que li cancel·lessin al demandant contractes milionaris i projectes artístics presents i futurs. Els danys pecuniaris es quantifiquen en una suma no menor de 10 milions de dòlars. A més, afegeix, han causat danys a la reputació del demandant que es quantifiquen a la data de la presentació d’aquesta demanda en una suma no menor de 20 milions de dòlars.

Notícies relacionades

La demanda relata com Sánchez va contactar en diverses ocasions a Ricky Martin per WhatsApp i Instagram i fins i tot va publicar el seu número de telèfon abans de demanar l’esmentada ordre de protecció contra ell. A més, després d’arxivar-se el cas, va tornar presumptament a amenaçar-lo. D’acord amb el text, menys d’un mes després de la vista judicial i els 12 i 14 d’agost passats, Sánchez va enviar missatges a Instagram al cantant, segons la demanda. Aquests missatges deien «Tio necessito la teva ajuda» i «com estàs?» respectivament, el que la demanda entén com una «persecució que no té cap altra explicació que fer-li encara més mal al demandant».

Sánchez, de 21 anys, va al·legar en el seu moment que va mantenir una relació sentimental amb Ricky Martin durant set mesos i que, després de la ruptura, el seu oncle el va intimidar i es va acostar en diverses ocasions a la seva llar. El cantant sempre va qualificar les al·legacions de «completament falses».

Temes:

Ricky Martin