Anècdotes destacades

L’historial d’embolics de Froilán: des del seu autotret al peu fins al tiroteig del seu aniversari

  • Cinc ferits en un tiroteig en una discoteca de Marbella on Froilán celebrava el seu aniversari

L’historial d’embolics de Froilán: des del seu autotret al peu fins al tiroteig del seu aniversari

Europa Press

2
Es llegeix en minuts

Aquest cap de setmana, Froilán, el fill primogènit de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, s'ha vist enmig d’un nou embolic. Mentre celebrava el seu 24è aniversari a la discoteca Opium de Marbella, un tiroteig ha interromput la festa. Cinc persones han resultat ferides

No és la primera vegada que el nebot del rei Felip VI protagonitza alguna anècdota cridanera. L’última, fa quatre mesos, també va tenir a veure amb una discoteca i una arma: el personal de seguretat d’una discoteca de Madrid el va expulsar del local, després d’haver estat molestant altres usuaris amb una pistola de gas de C02.

La llista continua. El gener deL 2021, l’«entremaliat» Froilán va ser vist saltant-se el toc de queda que hi havia a la Comunitat de Madrid. Això, pel que sembla, ve de família, ja que la seva germana Victoria Federica també va ser caçada fent el mateix en diverses ocasions.

Aparentment, les mesures per contenir els contagis per la pandèmia no van agradar a Froilán en cap moment. I és que ja en el 2020, quan encara no havia començat la vacunació i hi havia fortes restriccions vigents, va ser sorprès acompanyat d’uns amics, sense mascareta, fumant un cigarret. Quan es va creuar amb una patrulla de la policia, va reaccionar ràpidament per col·locar-se la mascareta.

Notícies relacionades

Però sens dubte la història més destacada i per la qual és de sobres conegut Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y Borbón –així és el seu nom complet–, és per la vegada que es va disparar a ell mateix al peu amb una escopeta

Va passar l’abril del 2012, quan tenia 13 anys d’edat. La Casa Reial va emetre un comunicat en què explicava que estava fent «pràctiques de tret», tot i que a la reina Sofia se li va escapar que «estaven de caça». Per la seva banda, la infanta Elena va voler restar-li importància al succés: «Amb els nens sempre passen aquestes coses», va dir en el seu moment. Un tipus d’incident que també comparteix amb el seu avi, Joan Carles I, qui amb 19 anys va ser l’únic testimoni que va presenciar la mort del seu germà, Alfonso de Borbón, a causa d’un «accident amb una pistola», segons la versió oficial de la casa del rei.