Mamarazzis: Paz Padilla, enamorada de nou 2 anys després de la mort del seu marit

Laura Fa i Lorena Vázquez donen detalls de la nova relació de l’actriu, humorista i presentadora

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les ‘mamarazzis’ estrenen el seu últim programa de la temporada parlant de l’estat del ‘cuore’ de Paz Padilla. La ‘showoman’, homorista, actriu i presentadora es mostra feliç amb el fotògraf Fran Medina quan estan a punt de complir-se dos anys de la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal.

La revista ‘Semana’ publica mostres gràfiques de «l’apassionat idil·li» de Padilla i Medina amb el que elles anomenen un «trencat», que no és altra cosa que «un reportatge robat, del qual no t’assabentes», expliquen Lorena Vázquez i Laura Fa.

En aquesta ocasió, la humorista, assídua a les platges gaditanes de Zahara de los Atunes, disfruta de les aigües del pantà de San Juan, a Madrid, on té un barco.

Un «tio normal»

Les ‘mamarazzis’ expliquen, a més, que Medina és «un tio normal», és a dir, que no és famós. I que ella ja havia parlat que estava amb algú, tot i que no se sabia públicament qui era.

Laura Fa, que s’ha posat en contacte amb l’entorn de la presentadora, explica que és una relació més que assentada, que s’han dedicat diferents missatges a les xarxes socials i que Medina és un home que ja coneixien els seus amics i les persones més pròximes a ella des de fa diversos mesos.

El fotògraf, que ha realitzat diferents reportatges gràfics a la presentadora i a la seva filla, està sent el millor suport de Paz Padilla en aquests moments tan difícils, com és el seu acomiadament fulminant de Mediaset.

Lorena Vázquez i Laura Fa també han comentat l’abrupte comiat de Sonsoles Ónega de Mediaset. Segons fonts pròximes a la cadena, la periodista «no se sentia còmoda amb els continguts» i li havien proposat presentar un documental de la vida de la reina Letizia, de la qual ella és amiga. Les ‘mamarazzis’ expliquen, a més, que Joaquín Prat es va assabentar mentre estava presentant ‘Cuatro al dia’ que seria el nou presentador de ‘Ya es mediodía’ en substitució d’Ónega.

Kike Calleja i les Campos

Un altre tema que destaquen les revistes és el casament de Kike Calleja, que està de viatge de nòvios a Nova York –«com tothom», assegura Lorena Vázquez-. Laura Fa, amiga del periodista, no hi va poder assistir, però sí que ho van fer Terelu i Carmen Campos, que «sempre surt a les portades de les revistes, sembla que és el regal que els fan als nòvios».

El xilè Cristian Villela, la nova parella de Nacho Palau –ex de Miguel Bosé– també es cola a la portada de la revista ‘Diez minutos’, que dona tots els detalls del nou nòvio de Palau, amb el qual porta dos anys de relació.

La tornada a l’armari d’Isabel Pantoja

Isabel Pantoja, que va revolucionar l’Orgull de Madrid amb el seu «soc una més de vostès» –que, després de la confessió de María del Monte, es va veure com una altra sortida de l’armari–, ara ha desmentit les seves paraules a través de Paloma García Pelayo.

És possible, asseguren les ‘mamarazzis’, que sigui perquè el seu fill Kiko Rivera va penjar just llavors una foto de Paquirri i la seva àvia –la mare d’Isabel, recentment mortaa Instagram, cosa que ha fet que es penedís de les seves paraules i asseguri que s’han malinterpretat.

Notícies relacionades

Les ‘mamarazzis’, expertes en la relació Shakira-Piqué, no creuen que hi hagi reconciliació entre ells, malgrat el que asseguren moltes veus i que a la mare de Shakira li fa feliç qualsevol reconciliació. «Tot i que des que van tornar Jennifer Lopez i Ben Afleck, qualsevol reconciliació és possible», apunta Laura Fa.

‘Mamarazzis’ s’acomiaden fins al setembre

‘Mamarazzis’, que s’ha estat emetent cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari, tornarà després de «les vacances del col·le», el 7 de setembre. També pots recuperar els seus vídeopodcasts als principals agregadors: IvooxSpotifyIvooxPodimo i Apple Podcast.

Paz Padilla, enamorada de nou.

Temes:

Mamarazzis