Mamarazzis

‘Sálvame Fashion Week’, alguna cosa passa entre Ortega Cano i Ana Maria Aldón

En les desfilades de la tercera setmana de la moda del programa de Telecinco es va evidenciar la crisi de parella del torero i la dissenyadora

‘Sálvame Fashion Week’, alguna cosa passa entre Ortega Cano i Ana Maria Aldón

INSTAGRAM

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

A ‘Sálvame’ celebrem aquest dimecres la setmana de la moda. A la nostra manera, és clar. Espectacle, desinhibició, surrealisme, creativitat, un toc de glamur i molta professionalitat. El resultat va ser que l’audiència s’hi va enganxar. Bravo per La Fábrica de la Tele. Són únics creant ‘shows’. No hi ha res millor que la recompensa de la feina ben feta. El 17,1% de share, en aquestes èpoques, és èxit total. Ens donaven per morts i estem de gresca, i això també és una lliçó per a molts dels que desitgen la nostra desaparició mediàtica.

De les coses que van passar entre bastidors, me’n van sorprendre diverses. Primer, les ‘influencers’ són una plaga que se’ns està escapant de les mans. No totes ni tots, és clar, però sí les més classistes i elitistes. Mentre Samantha Hudson va saber jugar, adaptar-se i sumar al programa durant tota la nit, Madame de Rosa (es diu Ángela Rozas) va demostrar que és una capritxosa amb l’ego a l’altura dels filtres que utilitza a Instagram. Amb 700.000 seguidors, es creu estrella de Hollywood. Quan descobreixi que en el món real el 99% de la població no la coneix, potser agafa un disgust del qual li costarà recuperar-se.

Les joguines trencades de les xarxes també apareixeran; si no, temps al temps. Total, que a la noia, que estava convidada com a espectadora de luxe en el programa, almenys això es pensava ella, la van haver de canviar tres vegades de lloc perquè oh, Déu meu, no era a primera fila. Li havien promès el ‘front row’ i ser protagonista de càmera, però pobreta, ella, que estava més enrere del que s’esperava. Tres publicitats destinades a queixar-se als companys de producció reclamant un protagonisme que no es mereix. Santa paciència van tenir amb ella.

Ni un petonet a la diva

Segon, i ja parlant de temes del cor que són molt més interessants, alguna cosa passa entre Ortega Cano i Ana Maria Aldón. La dissenyadora va treballar molt per presentar la seva col·lecció en el programa. Tot va sortir bé. Els seus dissenys van lluir. Però la part que va sorprendre, i no gratament, va ser la seva actitud de diva. No entraré en detalls, però sí que vull destacar que la senzillesa i el bon tracte no són les seves característiques principals. Però anem al gra.

Ortega Cano es va asseure entre el púbic per presenciar l’espectacle i sorprendre la seva dona. Amb ulleres de sol i actitud desorientada, va pujar a la passarel·la per felicitar Ana María. Ram de roses, somriure i dos petons a la galta. ¿Perdó? ¿El teu marit et saluda amb dos petons? Però, ¿ni un petonet als llavis? Aquí sembla que alguna cosa falla. I, efectivament, la crisi en la parella és un fet. Per rematar la nit i evidenciar encara més la situació, Aldón no va dormir a casa seva. Ortega al seu llit i la seva dona dormint en la distància. No és un fet aïllat. El mal moment que estan passant és de difícil solució.

Ja us vam avançar les ‘mamarazzis’ que aquesta parella és més a prop de la separació que de disfrutar de l’estiu a la platja.

I, per últim, també en referència a Ortega Cano, es pot destacar que el torero i Rocío Carrasco, present també en el programa, van fer de tot i més per no coincidir. Ortega va acabar d’aplaudir la seva dona i ràpidament va marxar. Terelu Campos va explicar que «Ortega va córrer espaordit per no creuar-se amb Rocío Carrasco». Si és que aquest senyor és molt valent per torturar animals, però molt covard per afrontar la situacions incòmodes de la vida.

Ana Rosa Quintana

La bona notícia de la setmana la protagonitza la presentadora de Telecinco. Va reaparèixer a Las Ventas per veure torejar Morante de la Puebla. Els reporters li van preguntar pel seu estat de salut i va assegurar: «Estic estupendament. Crec que això ja ho hem superat». En les pròximes setmanes, Ana Rosa té pensat marxar de vacances amb el seu marit i els seus fills. Una vegada passat el temps de descans i estiueig, els companys de la seva productora ens expliquen a les ‘mamarazzis’ que la intenció d’Ana Rosa és tornar al capdavant del seu programa al setembre o a l’octubre com a molt tard. Tant de bo.

 

‘Top Gun 2’

‘Top Gun 2’Tots als 80 vam disfrutar amb la història d’amor entre Maverick (Tom Cruise) i Charlie (Kelly McGIllis) a ‘Top Gun’. La pel·lícula va ser un èxit total i, gairebé 40 anys després, n’han gravat la segona part. I oh, sorpresa, l’actriu protagonista no hi és. Ella ara té 64 anys i té l’aspecte d’una dona de 64 anys i un pes que s’allunya dels cànons de bellesa establerts. I, és clar, això és inadmissible per a la indústria del cine.

És igual que Tom Cruise estigui tan recautxutat que sembli una Cabbage Patch Kids. A ell se li permet tot. En canvi, a Kelly McGillis no. Ella mateixa ha explicat en una entrevista que segurament l’han exclòs per «massa vella i grassa». Segle XXI i així estem. I si el seu físic no fos suficient per marginar-la, fa poc ella mateixa va confessar que és lesbiana. Haguéssim començat per aquí. Per aquí ja sí que no passem. ¿Una lesbiana vella i grassa en un paper protagonista fent de parella de Tom Cruise? Impossible.

Notícies relacionades

Al patriarcat li explotaria el cap amb tan sols pensar en aquesta possibilitat.