A Abu Dhabi

Joan Carles I respon als dubtes sobre la seva foto familiar amb una altra imatge

  • REPORTATGE MULTIMÈDIA | La dècada negra de Joan Carles I

Joan Carles I respon als dubtes sobre la seva foto familiar amb una altra imatge

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dissabte Europa Press publicava una fotografia del senyor Joan Carles I acompanyat de les seves dues filles, les infantes Cristina i Elena, amb alguns dels nets, i les reaccions davant la imatge no han tardat a arribar.

Al llarg del dia d’ahir i d’avui hi ha hagut molts comentaris a les xarxes socials i mitjans digitals sobre l’ús de photoshop o dels estilismes dels protagonistes.

Davant la polèmica suscitada per un suposat retoc de la fotografia publicada aquest divendres, l’entorn del Rei emèrit ha remès a Europa Press una altra foto de la visita dels seus familiars a Abu Dhabi.

Notícies relacionades

El Rei emèrit continua disfrutant d’uns dies en companyia de la seva família a Abu Dhabi, on Joan Carles es va traslladar l’agost del 2020 després d’abandonar Espanya a causa de les diverses polèmiques que van sortir a la llum.

En aquesta imatge podem veure les cames de Pablo Urdangarin, fet que s’ha comentat molt en l’altra fotografia, ja que els pantalons ‘oversize’ de Victoria Federica les hi tapava. Amb aquesta fotografia, l’entorn del senyor Joan Carles I i la seva família més propera conclou els rumors i la polèmica que ha suscitat l’altra.