Crònica rosa

Mamarazzis diuen: corrupció rosa i mascaretes a Madrid

  • En el segon article setmanal de ‘Mamarazzis’ per a EL PERIÓDICO, Lorena Vázquez parla de l’embargament de béns a Luis Medina pel presumpte cobrament de comissions milionàries en la compra de material sanitari en plena pandèmia i de l’empelt de celles d’Ortega Cano

Mamarazzis diuen: corrupció rosa i mascaretes a Madrid

Jose Velasco / Europa Press

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

De solter d’or a presumpte estafador. El presumpte cobrament de comissions milionàries per part de Luis Medina, personatge públic per ser fill del duc de Feria i la model Naty Abascal, està portant cua. Tots els mitjans de comunicació, els roses i els menys acolorits, s’han fet ressò aquesta setmana de la investigació d’Anticorrupció d’uns contractes amb l’Ajuntament de Madrid per comprar material sanitari en plena pandèmia.

De moment, el marquès de Villalba –sí, podeu al·lucinar. Encara hi ha gent que el 2022 hereta títols nobiliaris– ha reconegut públicament que va cobrar el milió d’euros que se li atribueix. Això sí, li resta importància i assegura que es tracta de la comissió normal que un intermediari sol percebre en aquests casos, el 8% del contracte. Legal o no, el paio li ha posat un morro que se’l trepitja i l’ètica se la va tirar a l’esquena quan va contactar amb l’Ajuntament, aprofitant la desesperació i la urgència en la necessitat de mascaretes, guants i tests covid, i va fer creure juntament amb el seu soci, Alberto Luceño, que eren experts en el tema.

Culebró

Sobrecostos desmesurats, baixa qualitat del material venut i els seus guanys malgastats en un iot i altres béns de luxe que el jutge del cas ja ha embargat. Aquesta setmana tot ha sortit a la llum i promet ser un dels culebrons del moment. La querella s’ha admès a tràmit i al marquès l’acusen de falsedat documental, estafa i blanqueig de capitals per irregularitats en la ja famosa operació. Si el contacte de Medina era primer, germà o veí de l’alcalde de Madrid, ho deixem als experts.

La seva mare, exnòvies i amics de la infància estan sent preguntats pels periodistes de carrer respecte a això. De moment, la callada per resposta. Però paciència, no tardarà a sortir algun testimoni per aportar més fang a l’assumpte. Perquè haver-n’hi, n’hi ha. 

Quan l’univers rosa es barreja amb el planeta judicial, el món de les mamarazzis posa la seva maquinària en marxa per recollir informació i aportar el seu necessari gra de sorra a la història. Beneïts reporters asfàltics que patrulleu pels carrers, gràcies. 

¡Ai, Medina! En cas de protagonitzar portades i pàgines del paper cuixé, has anat directe a les del codi penal. Una cosa semblant li va passar al torero Ortega Cano, però ell va acabar a la presó a causa d’un accident de trànsit mortal. 

Ortega Cano desfigurat

Aquesta vegada, José Ortega Cano ha tornat a ser notícia i res tenen a veure els seus problemes amb la Justícia, afortunadament per a ell. El marit d’Ana María Aldón ha sigut el protagonista de les imatges més impactants de les revistes del cor d’aquesta setmana. ¿Per què? Perquè se l’ha vist amb la cara feta un mapa.

Un empelt de celles ha sigut el culpable de la seva nova i malmesa imatge. Després de passar més de cinc hores en el quiròfan, Ortega va sortir de la clínica amb el rostre desfigurat, morat i cobert de benes. Sí, un empelt de celles, heu llegit bé. Intervenció patrocinada per un reconegut centre d’estètica de Madrid. I mentre Ortega Cano se sotmetia a aquest curiós retoc estètic, la seva parella es promocionava a Barcelona i publicitava una marca de gaspatxo de la qual és imatge.  

Notícies relacionades

L’exfruitera, ara dissenyadora, ha disfrutat d’uns dies de relax a la ciutat comtal i, després d’atendre els mitjans de comunicació a la Fira Alimentària, se la va poder veure i fotografiar, en llocs tan emblemàtics de la ciutat com la Sagrada Família o el barri de l’Eixample. La nova estrella mediàtica va aprofitar també la seva estada per fer un curs de rebosteria exprés al restaurant La Barca de Monistrol, on també va degustar un dels seus mítics arrossos.

Ana María va acabar reconeixent als periodistes que la nova imatge del seu marit també li havia impactat a ella: «Ui, a mi també em va impressionar, encara no puc ni veure-ho». 

Temes:

Mamarazzis