Nova promoció

Subscriviu-vos a EL PERIÓDICO i regaleu cultura per Sant Jordi

  • Coincidint amb el mes del llibre, EL PERIÓDICO llança una nova campanya de subscripció que inclou una Tote Bag exclusiva, tiquets per a museus i tres llibres de regal

Subscriviu-vos a EL PERIÓDICO i regaleu cultura per Sant Jordi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de l’arribada de la diada cultural de Sant Jordi i del mes de la lectura, EL PERIÓDICO promou una nova campanya de subscripció estretament vinculada a la cultura. Sota el lema «Més cultura per entendre-hi +», el diari ofereix tarifes especials per a nous subscriptors, acompanyades d’un passaport Articket, una Tote Bag de disseny exclusiu i tres llibres de la col·lecció Pequeños Grandes Gestos.

La nova oferta de subscripció que s’inicia per al mes de la lectura suposen un descompte significatiu respecte als preus anteriors:

  • Subscripció mensual de dilluns a diumenge de l’edició digital i impresa per 47€ (50% de descompte)

Passaport ArticketBCN

Passaport ArticketBCNLa promoció també inclou un tiquet que et permet visitar les exposicions permanents i temporals dels sis millors museus d’art de Barcelona durant 12 mesos.

Tote Bag exclusiva

La il·lustradora Olga Capdevila ha dissenyat per a EL PERIÓDICO una Tote bag exclusiva per als nous subscriptors. Capdevila ha publicat llibres tant infantils com adults, i ha sigut reconeguda per premis com el Grand Laus 2020, el Premi Nacional al llibre més ben editat el 2017 i el premi Junceda el 2017.

El disseny de la bossa s’inspira en el vincle entre les persones i la informació: la informació no tindria valor si no fos compartida amb els altres i compartir permet conèixer altres punts de vista, convertint-nos en persones més crítiques i empàtiques.

Tres llibres de regal

En l’oferta de subscripció també s’hi inclou el regal de tres llibres de l’editorial ALBA. Es tracta de tres publicacions de la col·lecció Pequeños Grandes Gestos que mostren accions de gent real que fan que visquem en un món millor:

  • Pequeños Grandes Gestos contra la discriminación: recull els gestos que van marcar la història de la lluita contra el racisme i altres injustícies, com quan Rosa Parks no va cedir el seu seient en un autobús.

  • Pequeños Grandes Gestos por la libertad de expresión: gairebé la meitat de la població mundial no pot parlar de manera oberta ni té accés a una informació completament lliure, però hi ha algunes accions que ens han permès conquerir un dret fonamental, com la llibertat d’expressió.

  • Pequeños Grandes Gestos por el planeta: a través d’històries com la de Jane Goodall i els ximpanzés, el llibre recull diversos moments importants que ajuden en la lluita per conservar el planeta contra la contaminació.

Temes:

Sant Jordi