Ensurt en l’aire

L’avió de Miley Cyrus aterra d’emergència després de l’impacte d’un llamp

«Lamentablement no vam poder volar al Paraguai», ha explicat al costat d’un vídeo penjat a Twitter en el qual es veu la forta tempesta a través d’una finestreta de l’aeronau en la qual viatjava amb la seva banda, amics i familiars

L’avió de Miley Cyrus aterra d’emergència després de l’impacte d’un llamp
1
Es llegeix en minuts

L’avió en el qual viatjava cap a Asunción la cantant Miley Cyrus ha rebut l’impacte d’un llamp, per la qual cosa ha hagut d’aterrar d’emergència a l’aeroport de Ciudad del Este, abans d’abandonar el Paraguai amb rumb al Brasil.

«El nostre avió va quedar atrapat a una gran tempesta inesperada i va ser tocat per un llamp», ha escrit aquest dimecres la cantant als seus milions de seguidors en el seu compte de Twitter.

La intèrpret d’‘Angels like you’ ha confirmat que la tripulació, la seva banda, amics i familiars que viatjaven al seu costat «estan fora de perill després d’un aterratge d’emergència».

«Lamentablement no vam poder volar al Paraguai», ha afegit en un fil a Twitter, en el qual ha inclòs un vídeo de la tempesta des de la finestreta de l’avió i una foto de l’impacte que aquesta va patir.

Cyrus és una de les estrelles convidades al festival ‘Asunciónico 2022’, que dimarts a la nit va haver de cancel·lar la seva primera jornada a causa del fort vendaval que va afectar la capital paraguaiana.

Una font de l’aeroport internacional Silvio Pettirossi, que serveix a Asunción, ha confirmat a Efe que l’avió de l’artista que es dirigia a aquesta ciutat va utilitzar com a alternativa l’aeroport Guaraní, a Ciudad del Este, a causa de la «inclemència del temps».

A São Paulo

La nau, després de reproveir-se, es va digerir cap a São Paulo, al Brasil, ha afegit el portaveu, que no va aprofundir en detalls.

Rodrigo Nogues, director de la firma G5Pro, organitzadora de l’‘Asunciónico 2022’, ha declarat a l’emissora ABC que Cyrus es troba a São Paulo, després que «va tenir un inconvenient amb l’avió».

Notícies relacionades

No ha confirmat si se suspèn la segona jornada d’aquest espectacle.

Per a aquest dijous, la programació d’‘Asunciónico’ inclou els concerts de Cyrus, així com de l’argentina Nicki Nicole, el porto-riqueny Jhay Cortez i la banda uruguaiana La Vela Puerca.

Temes:

Miley Cyrus