03 d’abr 2020

Anar al contingut

DESPRÉS DE MÉS DE 10 ANYS JUNTS

Miley Cyrus i Liam Hemsworth arriben a un acord de divorci

Miley Cyrus i Liam Hemsworth arriben a un acord de divorci

Charles Sykes

Després de deu anys de nòvios i vuit mesos casats, Miley Cyrus, de 27 anys i Liam Hemsworth, de 29, han arribat a un acord de divorci. Va ser l’actor el que ho va sol·licitar oficialment, tot i que fins ara no s’havien acordat les condicions.

Serà concretament dimarts que ve, 31 de desembre, quan els advocats de les dues parts presentin l’acord al Jutjat a petició dels interessats. Després de tirar-se els trastos pel cap de forma pública, sembla que tots dos volen acabar al més aviat possible amb aquest assumpte.

De fet, no ha sigut gens complicat que es posessin d’acord al cap i a la fi, ja que havien firmat un acord prenupcial abans de contreure matrimoni per sorpresa el 23 de desembre del 2018. Amb això han evitat possibles problemes econòmics i referent a la divisió de propietats.

Acord prenupcial

«És un alleujament per a tots dos que puguin passar legalment l’un de l’altre i deixar això completament enrere», assegura una font pròxima a la parella al portal de ‘TMZ’. I afegeix: «No va ser un divorci complicat a causa del seu acord prenupcial i tot va ser manejat per advocats. Els seus guanys es van mantenir separats mentre estaven casats i això va ser útil. Tots dos estan llestos per seguir endavant i desenredar qualsevol assumpte que quedés per resoldre fora. Són feliços de tancar aquest capítol de les seves vides». No obstant, el divorci encara no és oficial, ja que es necessiten sis mesos des de la presentació de la demanda fins que sigui efectiu. 

Per a aquesta batalla legal, Hemsworth ha comptat amb l’ajuda d’una de les advocades més sol·licitada entre les estrelles, Laura Wasser, que ha assumit els casos de divorci d’Angelina Jolie, Ashton Kutcher, Christina Aguilera i Mariah Carey. Mentre que la cantant compta amb l’assessorament de Judith R. Forman, amb bufet a Los Angeles (Califòrnia) i considerada pels mitjans especialitzats com la número u en dret matrimonial.

El més curiós és que l’únic problema amb el qual s’han trobat els lletrats ha sigut el tema de les seves mascotes. Finalment serà la cantant la que es farà càrrec dels gossos que tenien. «No tenen fills i ella es quedarà amb els animals que tenen en comú».

Luck dragon.

Una publicació compartida per  Liam Hemsworth (@liamhemsworth) el 

Temes: Miley Cyrus