Separació confirmada

La decisió de la infanta Cristina: «Ni reconciliació ni perdó», a ‘Lecturas’

La filla de l’emèrit assegura que la decisió sobre el seu divorci és «irrevocable»

La decisió de la infanta Cristina: «Ni reconciliació ni perdó», a ‘Lecturas’

LECTURAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La infanta Cristina trenca el silenci després de tres setmanes de rumors i especulacions sobre la seva separació. Diu sentir-se «cansada i ultratjada» per les informacions que els periodistes han tret a la llum durant els últims dies, i en les quals afirmen que segueix enamorada d’Iñaki Urdangarin. Però la versió d’ella, segons el seu cercle íntim, és molt diferent, i en unes dures declaracions recollides a la revista ‘Lecturas’ comparteix la realitat del seu divorci. «No hi haurà reconciliació ni perdó», assegura.

Notícies relacionades

Cristina de Borbó es mostra més allunyada que mai de la seva exparella. Explica que ella va voler anunciar des del principi el final del seu matrimoni amb Iñaki Urdangarin, però que va ser aquest que li va suplicar que es limités a definir-ho com una «interrupció de la relació». No obstant, l’antic duc de Palma va ser captat pels paparazzis passejant de manera carinyosa de la mà d’Ainhoa Armentia, i aquestes imatges són les que van encendre les teories que només ell havia aconseguit girar full.

Ara la infanta ho nega rotundament. «El disgust primer i l’intens emprenyament després, han substituït l’amor. La intenció de divorciar-se és irrevocable». I a més, respon amb fermesa a les preguntes sobre per què continua lluint al seu dit l’aliança: «Respecto la institució del matrimoni, porto l’anell des de fa gairebé 25 anys i el continuo portant fins que em divorciï. ¡Vull que el món sàpiga que jo no tinc res de què avergonyir-me!», escriu en boca de la infanta la periodista Pilar Eyre.