Nadons en camí

2022: un any de ‘baby boom’ entre les famoses

  • De Jennifer Lawrence a Kylie Jenner, nombroses ‘celebrities’ donaran la benvinguda a un nou fill en els pròxims mesos del 2022

2022: un any de ‘baby boom’ entre les famoses
5
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Les actrius Jennifer Lawrence, Evaluna Montaner i Jessie Cave; les models Ashley Graham i Rosie Huntington-Whiteley; les ‘influencers’ Kylie Jenner, Georgina Rodríguez i Verdeliss, així com les cantants Mon Laferte i Greeicy, són algunes de les ‘celebrities’ que han anunciat al llarg d’aquest any la seva pròxima maternitat. Un dels embarassos més sonats ha sigut el de la protagonista d’‘Els jocs de la fam’ i la seva parella, el director d’art Cooke Maroney; tot i que els rumors ja van sorgir durant el rodatge del seu nou film ‘No mires arriba’, que protagonitza al costat de Leonardo DiCaprio, no va ser fins al mes d’octubre que l’oscaritzada actriu va aparèixer embarassada per primera vegada.

La intèrpret nord-americana, de 31 anys, mai s’ha pronunciat sobre el seu embaràs i tot i que es desconeix quan naixerà el nadó, pel seu avançat estat, s’espera que doni a llum a principis del 2022.

Per la seva banda, l’actriu veneçolana Evaluna i el cantant colombià Camilo Echeverry esperen el seu primer fill per al pròxim mes d’abril. La notícia la van donar a conèixer a través del vídeo de la seva cançó ‘Índigo’.

«Índigo. Ja ha sortit. ¡Vagin a veure el vídeo! Gravin-se quan el vegin per primera vegada i pugin les seves reaccions a reels i tiktok amb el #IndigoCamiloyEvaluna ELS ESTIMEM», va escriure la parella a les seves xarxes socials.

Al videoclip apareixen tots dos cantant una romàntica cançó per donar la sorpresa cap al final, quan ella sosté el test d’embaràs positiu i ell no pot contenir les llàgrimes d’emoció. A partir d’aquí, es veuen diferents seqüències en les quals la parella informa la seva família i amics.

La intèrpret britànica Jessica Cave, coneguda per encarnar l’alumna Lavender Brown a la saga cinematogràfica de ‘Harry Potter’, ampliarà també la família amb l’arribada del seu quart fill amb el comediant Alfie Brown. «No puc ocultar més aquest nadó», va apuntar a les seves xarxes socials.

Després d’un any i mig de donar la benvinguda al seu primer fill, Isaac, la supermodel Ashley Graham i el director de cine Justin Ervin van sorprendre els seus fans el mes de juliol passat a l’anunciar que es convertiran en pares de bessons.

El ‘baby boom’ del 2021 es nota especialment al món de la moda. I és que als noms de Gigi Hadid, que va ser mare al setembre; l’‘angel’ suec Elsa Hosk, que va estrenar maternitat al febrer, i Emily Ratajkowski, que igual com la seva amiga Karlie Kloss, va donar a llum el seu primer nadó el març passat, s’ha sumat el de la ‘top’ i dissenyadora Rosie Huntington-Wihiteley, que va compartir l’estiu passat la bona nova que ella i la seva parella, l’actor Jason Statham, estan esperant el seu segon fill.

La que fos un dels més mediàtics ‘àngels’ de Victoria’s Secret i l’intèrpret, de 54 anys, ja són pares d’un nen anomenat Jack, de 4 anys. «¡¡Taa Daahh!! Anem per la segona ronda», va escriure al costat d’una sèrie de fotos en les que presumeix d’embaràs.

La petita del clan Kardashian, Kylie Jenner, després de continus rumors, va confirmar al setembre el seu segon embaràs a través d’un vídeo amb la seva parella, el raper Travis Scott, on se la veu fent-se una ecografia al costat del seu nòvio i la filla de tots dos, Stormi. «Aquest és un dels dies més feliços de la meva vida», diu la ‘influencer’ al clip.

Georgina Rodríguez i la seva parella, Cristiano Ronaldo, ja compten els dies per poder tenir en braços els seus bessons. La parella va donar a conèixer la notícia amb una foto de tots dos al llit somrient i mostrant dues ecografies. «Encantats d’anunciar que estem esperant bessons. Els nostres cors són plens d’amor, estem ansiosos per conèixer-vos», va escriure la parella del crac portuguès el passat 28 d’octubre.

Entre els anuncis d’embaràs també destaca el de la ‘influencer’ Verdeliss, que va sorprendre els seus fans aquest estiu explicant que es convertirà de nou en mare. El seu vuitè embaràs. Una decisió meditada amb què admet que són molt feliços en la seva família.

La cantautora xilena Mon Laferte va sorprendre els seus fans quan va anunciar que estava embarassada de 10 setmanes i que el seu primer fill naixerà el març del 2022. «Estic embarassada. No hauria de dir-ho encara perquè encara no he complert els tres mesos, però no puc esperar un dia més per dir-ho perquè he de continuar fent entrevistes i parlant perquè ve una gira i he de continuar fent promoció, fent-me fotos i em sento grossa», va explicar en un vídeo en el seu compte d’Instagram, l’agost passat.

Un cas molt diferent és el de la cantant i actriu colombiana Greeicy, que encara no ha confirmat que espera el seu primer fill, tot i que el seu pare va ficar la pota i va assegurar a la premsa que la seva filla juntament amb Mike Bahía formaran una bonica família. Fa uns dies el futur pare, Mike Bahía, durant un concert va assegurar emocionat: «Els prometo que seré el millor parea del món».

Notícies relacionades

Entre les famoses del nostre país cal destacar María José Campanario. Als seus 43 anys, la dona de Jesulín de Ubrique ha decidit explicar tots els detalls sobre aquest inesperat embaràs. «Ho hem intentat altres vegades i no ha arribat i ara ha arribat sense esperar-ho. És una benedicció», va escriure el passat 11 de desembre en el seu Instagram. Tot i que es desconeix el sexe del nadó, i malgrat que el torero prefereix que sigui un nen, el desig que tots dos tenen és que «vingui bé». A través d’una instantània, l’actriu Hiba Abouk va anunciar que donarà un germà al seu fill Amín. A la imatge que ha va publicar la protagonista de la sèrie ‘El príncipe’ (Tele 5), apareix al costat de la seva parella, el futbolista Achraf Hakimi. Per últim, Marisa Jara està embarassada del seu primer fill. La model ha compartit la seva felicitat a través de dues fotos en les quals presumeix de panxa i de la primera ecografia del seu nadó: «Ara puc dir ben alt: ¡«Seré mare»!, escriu.