A Instagram

Charlene de Mònaco comparteix un dibuix familiar com a postal de Nadal

La princesa prossegueix la seva recuperació del «gran cansament» que l’afligeix en una clínica especialitzada a Suïssa

Charlene de Mònaco comparteix un dibuix familiar com a postal de Nadal

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tot i que la família reial monegasca encara no ha compartit aquest any la seva tradicional postal nadalenca, la princesa Charlene sí que ha publicat a Instagram un retrat familiar il·lustrat al costat del seu marit, el príncep Albert de Mònaco, i els seus bessons, Jacques i Gabriella, que el 10 desembre van celebrar el seu setè aniversari. L’aniversari dels seus fills va ser la primera ocasió en què Charlene trencava el seu silenci des de la clínica suïssa especialitzada on s’està recuperant i tractant del «gran cansament» que l’afligeix des de la seva tornada al Principat després d’una llarga estada de mesos a Sud-àfrica, on va haver de ser operada en diverses ocasions per una greu infecció otorrinolaringològica.

La il·lustració mostra Charlene amb un vestit groc al costat d’Albert, davant un arbre de Nadal. També hi apareixen Jacques, que sosté una campana de plata, i la princesa Gabriella, amb un ornament d’or.

«Els desitjo a tots una temporada festiva preciosa i segura, amb tot el meu amor ❤», ha escrit la princesa, de 43 anys.

El dibuix recorda la foto oficial que va servir com a postal de Nadal el 2020.

Tradicionalment, els membres de la reialesa de Mònaco s’han distingit per les seves glamuroses fotos nadalenques, en què solen lluir els seus millors vestits i en elegants escenaris (si bé l’any passat el príncep Albert, de 63 anys, va mostrar el seu costat més còmic el dia de Nadal, lluint una indumentària vermella de cap a peus, un gorro de Pare Noel i unes ulleres de ren).

El mes passat, Albert va dir que la seva dona estava rebent tractament fora de Mònaco després de patir un profund «esgotament, tant emocional com físic». La princesa Charlene va tornar a Mònaco a mitjans de novembre després d’estar ‘castigada’ a Sud-àfrica durant sis mesos per problemes mèdics i diverses cirurgies.

No obstant, pocs dies després, un comunicat de palau va anunciar que la princesa estava experimentant una «profunda fatiga general» que l’obligaria a retirar-se de les activitats públiques, incloent-hi les tradicionals cerimònies del Dia Nacional de Mònaco.

Notícies relacionades

Després de la declaració institucional, el príncep Albert va explicar a la revista ‘People’ que la princesa estava patint problemes mèdics derivats de complicacions de les múltiples cirurgies d’oïda, nas i coll a què s’havia sotmès. La parella, juntament amb l’equip mèdic de Charlene i la seva família, van acordar un període de descans clínic, i que, «per raons de privacitat, hauria de ser en algun lloc fora de Mònaco».

Després, la princesa Charlene va trencar el seu silenci a les xarxes socials a principis d’aquest mes per celebrar l’aniversari dels seus fills. La foto mostrava el compte enrere d’una festa a mitjanit (una tradició a Mònaco). Els bessons reials vestien pijames a joc amb un pastís de mil fulls amb la forma del número 7. «Gràcies, Déu per beneir-me amb uns nens tan meravellosos. Estic realment beneïda. Us estima, ❤️», va escriure la princesa.

Temes:

Mònaco