Junts en una festa

Bigote Arrocet i Bárbara Rey, relació sorpresa

Bigote Arrocet i Bárbara Rey, relació sorpresa

EP

1
Es llegeix en minuts

La crònica rosa ha ofert aquest dimarts la notícia d’un inesperat idil·li sorpresa: Bárbara Rey i Edmundo Arrocet estan enamorats. Una autèntica bomba que la vedet i l’humorista han confirmat en una festa de Nadal organitzada per l’empresària Clara Tena, directora de la revista ‘Madrid Magazine’, al madrileny Hotel Wellington. Tots dos van arribar junts a la festa i van posar d’allò més feliços, presumint d’un incipient festeig que es consolida a passos de gegant i que, molt còmplices, han decidit confirmar abans que acabi l’any.

A l’ull de l’huracà després que Compromís demanés la seva compareixença al Senat per explicar si va cobrar 3 milions d’euros dels fons reservats de l’Estat a canvi del seu silenci sobre la seva presumpta relació sentimental amb el rei Joan Carles, Bárbara Rey ha reaparegut públicament i ho ha fet radiant i de la mà d’Edmundo Arrocet, revelant així el seu secret més ben guardat: està enamorada de l’exnòvio de María Teresa Campos.

Notícies relacionades

La informació inicial ha sigut publicada per ‘InfoLujo’ en exclusiva. El mitjà assegura que la parella porta més de tres mesos de relació –després de coincidir a ‘Secret Story’, ‘reality’ en el qual va participar Bigote i en el qual Bárbara va exercir de defensora de la seva filla Sofía Cristo– i van confirmar el seu festeig a tots els assistents a la festa, en la qual van presumir d’una química i una complicitat més que evident que revela que això seu podria anar més seriosament del que pensem, tot i que ho han mantingut en secret fins ara.

En declaracions a ‘Vanitatis’, Rey no ha precisat la naturalesa de la relació, tot i que ha insinuat que és més que una amistat: «Hem sigut molt amics i ara reprenem la relació. Som amics i Déu dirà».