‘Influencer’ enamorada

Julia Janeiro recupera la il·lusió amb un nou nòvio futbolista

Després de la seva ruptura amb Álex Balboa, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ha començat a sortir amb Tommy Rossi, jugador italià del Getafe B

Julia Janeiro recupera la il·lusió amb un nou nòvio futbolista

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Julia Janeiro ha recuperat la il·lusió. La notícia va saltar fa dos dies. La jove ‘influencer’ tornava a ser soltera després de la inesperada ruptura amb el futbolista Álex Balboa, amb qui portava dos mesos. Pel que sembla, i segons ha revelat ‘El programa de Ana Rosa’, va ser el guineà el qui va prendre la decisió de trencar la relació perquè esperava que la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario«li prestés més atenció» i perquè, com comenten fonts pròximes a l’esportista, «no li agradava que la jove coquetegés amb altres nois».

Però bon vent i barca nova, com diu el refrany, i tot i que semblava que Julia estava molt afectada per una ruptura que no s’esperava, la germana d’Andrea Janeiro ja ha iniciat una relació sentimental amb la qual està més il·lusionada i que aquest dijous han revelat a ‘El programa de Ana Rosa’.

¿L’afortunat?

Un altre futbolista anomenat Tommaso Rossi –tot i que li diuen Tommy–, italià i jugador del Getafe B, de la tercera divisió espanyola, casualment la mateixa categoria en la qual juga Brayan Mejía, exnòvio de ‘Juls’ que va jugar contra la seva nova parella en el terreny de joc el 27 de novembre.

Notícies relacionades

Atractiu i de 19 anys, la ‘influencer’ el va conèixer en un local de Getafe que tots dos freqüenten i, segons s’ha dit, Álex Balboa va trencar amb Julia perquè ella li va ser deslleial amb Tommy Rossi i el guineà va veure missatges que confirmaven l’engany.

De moment, la filla de Jesulín, que tornarà a ser pare amb la seva dona, María José Campanario, guarda silenci i no s’ha pronunciat sobre aquesta incipient relació amb el futbolista italià, «culpable» que hagi recuperat el somriure en temps rècord després de la ruptura amb Álex Balboa, de qui ja ha esborrat tot rastre a les seves xarxes socials.