DIVA CONVALESCENT

Ainhoa Arteta reapareix i confirma la seva millora

  • La soprano ha reaparegut en el seu compte d’Instagram per explicar com va la seva recuperació

Ainhoa Arteta reapareix i confirma la seva millora
1
Es llegeix en minuts

Ainhoa Arteta ha reaparegut a Instagram per anunciar la seva millora. Els seus problemes de salut i la separació del seu quart marit Matías Urrea, han sigut objecte de nombrosos titulars en ‘realities’ de televisió, així com en revistes del cor.

«Per fi puc dir que ja la millora és molt evident i que falta moltíssim menys per poder estar amb tots vosaltres!!! que tant ànim i recolzament m’heu brindat i del que estic segura que sense ell no hagués sigut possible la meva recuperació Gràcies per la vostra energia recolzament carinyo respecte màxim mai oblidaré el que he sentit... que sens cap dubte m’ha donat moltes lliçons de vida i coratge per seguir», ha escrit la soprano a les xarxes socials per anunciar als seus seguidors la seva millora després de patir un còlic nefrític i una septicèmia, una infecció generalitzada de tot l’organisme.

Com era d’esperar, la publicació ha rebut nombrosos comentaris i mostres de recolzament per part d’amics i fans. «Lleona ets un exemple de superació!», ha escrit Raquel Meroño; «Desitjant tornar a sentir-te riure, cantar i disfrutar juntes», ha comentat Fiona Ferrer; «Amunt Ainhoa», ha destacat l’actriu Esmeralda Moyá. «Lleona ets un exemple de superació!», ha anotat Raquel Meroño.

Notícies relacionades

L’artista basca es recupera a poc a poc de les seqüeles que li va provocar, primer, el coronavirus, després va patir un còlic nefrític i, més tard, una septicèmia que la va portar a mantenir-se a l’uci deu dies. Després de mantenir-se diversos dies en estat greu, a Arteta li van amputar diversos dits de la mà.

La recuperació ha sigut molt lenta des que a mitjans d’agost rebés l’alta mèdica. A més, poc després es va conèixer la separació d’Arteta del seu marit Matías Urrea.

Temes:

Ainhoa Arteta