Dijous vinent

Meghan Markle tornarà a la tele, al xou d’Ellen DeGeneres

L’expectació està servida després de l’entrevista que l’exactriu i el seu marit, el príncep Enric, van concedir fa vuit mesos a Oprah Winfrey, en la qual van denunciar racisme a Buckingham

Meghan Markle tornarà a la tele, al xou d’Ellen DeGeneres

WARNER BROS / 'THE ELLEN DEGENERES SHOW'

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vuit mesos després de l’explosiva entrevista amb Oprah Winfrey, en què va acusar de racisme alguns membres de la família reial britànica, Meghan Markle ataca de nou a la tele amb una entrevista que ha concedit a Ellen DeGeneres i que s’emetrà dijous vinent. Per l’avanç del programa que ha compartit a les xarxes la presentadora, la intervenció de la duquessa de Sussex sembla més mesurada que en aquella ocasió, i, entre d’altres, parla dels progressos de la petita Lilibet o com va encarrilar ella la seva carrera d’actriu, i fins i tot el seu truc per pujar al seu vell cotxe.

Amb un ‘look’ acuradament estudiat, un aparentment senzill ‘black and white’, però tremendament glamurós i car (destaca la camisa blanca escollida amb mànigues amples i flors encunyades als punys en seda blanca firmada per Oscar de la Renta, que costa prop de 3.000 euros), la dona del príncep Enric de Inglaterra es mostra molt relaxada i còmoda en la conversa de l’avanç d’un minut. Somriu i gesticula amb facilitat mentre comparteix confidències amb DeGeneres, que, a més, és la seva veïna a Montecito, una de les zones residencials més boniques de Santa Bárbara, a dues hores de Califòrnia, on els Sussex van comprar una mansió de 1.734 metres equipada amb 16 banys, 9 habitacions, piscina privada i uns jardins d’allò més luxosos per criar als seus fills, Archie i Lilibet Diana, nascuda el 4 de juliol passat. Al veïnat no només hi coincideixen els ducs i la presentadora, també l’actriu Gwyneth Paltrow i la famosa periodista Oprah.

Activista i escriptora

Segons la web del programa, Ellentube.com, «l’activista i cofundadora d’Archewell conversarà amb Ellen sobre créixer i tornar a Califòrnia, així com sobre el seu llibre infantil, ‘The Bench’, el més venut en la seva categoria, segons ‘The New York Times’».

DeGeneres també ha publicat en el seu compte de Twitter el petit vídeo de l’avanç del xou.

La presentadora, que a més de veïna és amiga del net de la reina Isabel i la seva dona, assegura que formen «la parella més maca» i que tots dos tenen «els peus a terra». Tant els adora que alguna vegada ha sortit al pas d’algunes de les crítiques que els han caigut als ‘royals’, com quan van utilitzar avions privats per assistir a cimeres. DeGeneres assegura que són «molt dolços» i que l’encanta «agafar i abraçar Archie», a qui, fins i tot, ha donat menjar.

Per la intèrpret, la monarquia no va estar a l’altura quan no va recolzar la duquessa quan va arribar a tenir pensaments suïcides.

En la pròxima entrevista Meghan explicarà temes d’allò més variats, com quan ella mateixa conduïa fins als estudis de la Warner Brothers per assistir a audicions, anava en el seu Ford Explorer Sport «molt, molt vell» que tenia espatllada la clau de la porta del costat del conductor. «Obria el maleter, hi pujava al damunt i després el tancava i m’arrossegava per tots els seients per seure al davant; així és com entrava i sortia», confessa la duquessa.

Notícies relacionades

DeGeneres també revela que «a la Lili li estan sortint les dents» i Meghan li demana consell: «¿Alguna cosa per alleujar això?». «Tequila, el que sigui», diu fent broma la presentadora.

«Aquesta és la tieta Ellen», diu bromejant Meghan. I DeGeneres respon: «Per això no tinc fills».