Entrevista amb Oprah Winfrey

Meghan Markle va considerar suïcidar-se quan formava part de la família reial britànica

  • La duquessa de Sussex i dona del príncep Harry assegura que la pressió de la premsa va fer que pensés que «simplement ja no volia viure més» i denuncia que no va rebre ajuda de la institució

  • Així mateix, va acusar la família reial de preocupar-se sobre «com de fosca seria» la cara del seu fill Archie, que al maig farà dos anys

Meghan Markle va considerar suïcidar-se quan formava part de la família reial britànica
1
Es llegeix en minuts
Ricardo Mir de Francia
Ricardo Mir de Francia

Periodista

ver +

Meghan Markle va revelar que una allau de cobertura negativa a la premsa britànica l’havia portat a un punt en què «ja no volia viure», en una entrevista emesa aquest diumenge als Estats Units per la cadena CBS.

«Sabia que si no ho deia, ho faria. I jo... simplement ja no volia viure més. I aquest era un pensament constant molt clar, real i aterridor», va assenyalar en l’entrevista de dues hores amb Oprah Winfrey.

Meghan, que es va casar amb el príncep Enric el 2018, va dir que va trasmetre a la família reial que estava lluitant i que necessitava ajuda professional, però li van dir que «no podia, que no seria bo per a la institució».

Així mateix, va acusar la família reial britànica en una entrevista transmesa diumenge de preocupar-se per com de fosca seria la pell del seu fill. Markle, que és afroamericana, va dir que el seu marit, el príncep Harry, va revelar les preocupacions de la seva família sobre el to de pell d’Archie, així com la seguretat a la qual tindria dret, abans del seu naixement el 6 de maig del 2019. 

Notícies relacionades

«En aquells mesos en què estava embarassada [...] vam tenir una sèrie de converses sobre el fet que no ‘se li donaria seguretat, no se li donaria un títol’ i també preocupacions i converses sobre com de fosca seria la seva pell quan naixés», va dir Meghan a l’entrevistadora, Oprah Winfrey. 

Durant l’entrevista, els ducs de Sussex van revelar que esperen una nena. «Tenir un nen i després una nena, ¿què més podem demanar?», es va delectar el príncep Enric, que es va casar amb Meghan Markle el 2018.