FANÀTICA DE LES HAMBURGUESES

Pilar Rubio la torna a fer grossa a les xarxes

La col·laboradora de televisió ha sigut objecte de crítiques en el seu compte d’Instagram

Pilar Rubio la torna a fer grossa a les xarxes
1
Es llegeix en minuts

Pilar Rubio torna a ser el centre de la polèmica. Aquesta vegada per promocionar les hamburgueses de Juancho’s BBQ, un dels restaurants de moda a Madrid. «Jo soc més de doble hamburguesa que d’hamburguesa amb patates. ¿I vosaltres?», ha escrit la col·laboradora d’‘El hormiguero’ (Antena 3) al costat d’una instantània en la qual se la veu degustant de la seva menja favorita.

Notícies relacionades

Els ‘haters’ no han tardat a respondre-li arran de la publicació: «Que et menges això, no t’ho creus ni tu»; «Amb aquest cos no t’has menjat una hamburguesa des del 1997»; «Preciosa! Però m’ho crec».i «Qui menja alfals no es fica entre pit i esquena semblant hamburguesa... Es menja una carn més lleugereta de greix» .

No obstant, la dona de Sergio Ramos també ha rebut algun missatge de recolzament de fans. «Va parlar la veu de la ignorància. Precisament per tenir el cos que té la seva despesa calòrica no deu ser petita. No és un fideu, està forta i el múscul crema i demana molt», «Soc algú que sap el que és entrenar i que sap veure més enllà dels seus complexos, inseguretats i prejudicis» i «El que has dit és una mica tonteria, l’important és cremar el que menges. Michel Phelps ingeria una mitjana de 12.000 calories per dia per competir. Si no fas ni l’ou, una amanida t’engreixarà, si fas exercici i cremes, pots menjar com un salvatge i no engreixar-te...», han escrit en defensa de la madrilenya.