Copes en un clic

Tamara Falcó tria els seus tres vins favorits del celler de Glovo

La marquesa de Griñón, que acaba d’anunciar el pròxim llançament del seu primer llibre de receptes, es declara fan de l’aplicació, que inclou els millors vins del món

Tamara Falcó tria els seus tres vins favorits del celler de Glovo

GLOVO

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Coincidint amb l’època de la verema, Tamara Falcó presenta una selecció dels millors vins que es poden trobar en l’aplicació de Glovo a Barcelona i Madrid. La sisena marquesa de Griñón, de 39 anys, que recentment ha anunciat el pròxim llançament del seu primer llibre de receptes, que sortirà el 13 d’octubre i estarà inspirat en la seva mare i inclourà els seus plats favorits des que era petita fins ara, comparteix els seus imprescindibles de l’‘app’ de Glovo i el maridatge ideal per convertir cada àpat en una experiència gurmet.

Glovo compta amb una àmplia varietat de botigues i cellers especialitzats en aquesta beguda, que s’han sumat al ‘delivery’ per fer més fàcil la vida dels amants del vi. Fins ara, més de 10 cellers, botigues de proximitat i mercats entreguen vins a domicili a través de Glovo a tot Espanya.

El maridatge, segons Tamara

Com un dels membres més reconeguts de la família amfitriona per excel·lència, la filla d’Isabel Preysler explica com es prepara amb Glovo per a un cap de setmana ple de trobades a domicili. Per a un divendres tranquil a casa de la seva mare, Tamara escull el vi francès rosat Lou 2018 de la Provença, que es troba a la botiga del Mercat de la Pau dins de l’‘app’. Aquesta referència, de la glamurosa regió de la Provença, està elaborada amb raïm Syrah, garnatxa i cinsault.

«A casa de la meva mare, ens encanta prendre aquest vi cap al tard a la terrassa amb unes peces de sushi. És la beguda perfecta per a una ocasió informal i relaxada, que sempre aporta el toc elegant. Adoro maridar les seves notes lleugerament àcides amb elaboracions suaus i fins i tot dolces, com per exemple el tataki de tonyina vermella amb salsa ponzu», assegura la guanyadora de la 4a edició de ‘MasterChef Celebrity’’.

A l’Enoteca Cavinsa, Tamara es queda amb un vi negre molt especial, el Marqués de Griñón Summa Varietalis 2015. Elaborat pel celler familiar, es compon de les varietats de raïm Syrah, Cabernet Sauvignon i Petit Verdot. En aquesta ocasió, l’elecció acompanya un àpat de dissabte en petit comitè.

Notícies relacionades

Com explica la ‘socialité’ i dissenyadora: «El seu sabor complex i amb caràcter, alhora que equilibrat, casa a la perfecció amb la carn. El meu secret per explotar al màxim el seu sabor és beure’l amb unes gyozas de cua de toro. És una combinació d’èxit per disfrutar d’un àpat ple de rialles i brindis».

Per als dinars de diumenge

Finalment, la marquesa escull el seu tercer vi: «No em puc resistir al vi blanc de Jerez Tío Pepe Fino en Rama. El tinc sempre a casa per als dinars de diumenge. I si resulta que s’ha acabat el demano ràpidament a la botiga del ‘Club del Gurmet’ d’El Corte Inglés a Glovo i arriba a casa en uns vint minuts des que faig la comanda. ¡A temps per a l’aperitiu!», comenta Tamara. Aquest vi, assegura, «representa a la perfecció com em sento envoltada de la meva família i amics. Acostumo a servir-lo d’aperitiu, o assaborir-lo amb un arròs de marisc i verdures, que resulta en una combinació intensa i forta»

Temes:

Glovo