Coronavirus

Desmenteixen que la vacuna de la Covid provoqués «testicles inflamats» com va dir Nicki Minaj

  • El ministre de Salut de Trinitat i Tobago assegura que és fals que un resident de l’illa patís aquesta reacció després de la injecció

Nicki Minaj, la setmana passada.

Nicki Minaj, la setmana passada. / John Minchillo (AP)

2
Es llegeix en minuts
Reuters

Aquest dimecres el ministre de Salut de Trinitat i Tobago, Terrence Deyalsingh, va assegurar que l’afirmació de la rapera nord-americana Nicki Minaj que una persona de l’illa caribenya va patir inflamació testicular després de rebre la vacuna de la Covid-19 és «falsa». L’artista, nascuda a Trinitat, va encendre una polèmica internacional quan va tuitejar que el seu cosí, que viu a l’illa, no vol ser vacunat perquè un dels seus amics va quedar impotent després de rebre la injecció. «Els testicles se li van inflamar. El seu amic era a poques setmanes de casar-se i ara la nòvia ha rebutjat el casament», va dir dilluns Minaj, que té 22.6 milions de seguidors a Twitter.

Els comentaris van disparar una resposta internacional, ja que funcionaris relacionats amb el coronavirus als Estats Units i el Regne Unit van condemnar les afirmacions. Deyalsingh, així mateix, va denunciar que la publicació de la nominada al premi Grammy era una pèrdua de temps. «Una de les raons per les quals no vam poder respondre ahir a Miss Minaj va ser que ens vam haver d’assegurar de si el que ella afirmava era o no cert. Desafortunadament, ahir vam perdre molt temps comprovant que el que deia era fals», va dir Deyalsingh.

Notícies relacionades

Preguntat sobre els tuits de Nicki Minaj, el doctor Anthony Fauci, expert principal dels Estats Units en malalties infeccioses, va explicar que a les xarxes socials hi ha molta desinformació. «No la culpo de res, però s’ho hauria de pensar dues vegades abans de propagar informació que en realitat no té cap base excepte una anècdota puntual. La ciència no es tracta d’això».

Minaj va afirmar en un altre tuit que no havia pogut investigar per si mateixa prou sobre les vacunes per a la Covid-19 com per posar-se-la a temps per assistir a la Met Gala, una recaptació de fons per al Museu d’Art Metropolità de Nova York amb la presència de múltiples estrelles. Posteriorment, l’artista va explicar que es vacunaria per poder sortir de gira.

Temes:

Coronavirus