Dilluns, a les 23.30 hores

La gala Met es podrà seguir en directe per primera vegada

‘Vogue’ retransmetrà l’arribada de les estrelles amb els seus vestits més espectaculars al Metropolitan de Nova York

La gala Met es podrà seguir en directe per primera vegada

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja sabíem que la gala Met volia celebrar amb novetats la seva tornada després de dues edicions en blanc per culpa de la pandèmia. Dilluns vinent, 13 de setembre, estendrà la seva alfombra vermella per primera vegada als ‘influencers’ de la Generació Z, per obra i gràcia de l’editora Anna Wintour. També s’oferirà als seus 450 convidats (en lloc dels 600 d’abans del coronavirus) un menú vegà com mai abans s’havia fet. I, finalment, la nit més gran de la moda es podrà seguir en directe per primera vegada en la seva història, gràcies a un ‘streaming’ ofert per ‘Vogue’, coorganitzador de l’aquelarre de ‘celebrities’ de vint-i-un botó juntament amb el Metropolitan Museum of Art de Nova York, on tindrà lloc la cita.

Amb un sol clic es podrà seguir al detall l’arribada de les estrelles i els seus posats a la ‘red carpet’. La retransmissió començarà dilluns, a dos quarts de sis de la tarda novaiorquesa (23.30, en horari peninsular) i tindrà com a presentadores l’actriu i cantant Keke Palmer i la humorista, guionista i directora Ilana Glazer. Elles seran les encarregades d’anar rebent i entrevistant tots els famosos convidats, entre els nous, una plèiade de talents sortits directament d’internet, com les ‘tiktokers’ germanes Charli i Dixie D’Amelio i el maquillador Jeffree Star, els ‘youtubers’ Emma Chamberlain i James Charles, i la cantant Olivia Rodrigo, que se sumaran a altres joves amfitrions, com Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman i Naomi Osaka, tots de menys de 25 anys.

Notícies relacionades

Se sap que Sarah Jessica Parker va refusar la invitació aquesta vegada, però sí que hi assistiran altres clàssics, com Lady Gaga, Jennifer Lopez, Rihanna, Emily Ratajkowski, Camila Cabello i el clan Kardashian. També hi haurà les models Gigi i Bella Hadid, actors com Jared Leto i Zendaya i cantants d’èxit com Beyoncé i Jay Z –que no hi van junts des del 2015–, Harry Styles i, en representació espanyola, Rosalía. Tots amb mascareta a conjunt i amb la pauta vacunal completa.

El tema de la gala Met rendeix homenatge a la moda nord-americana –el ‘dress code’ serà ‘La independència dels EUA’–, així que s’espera veure molts dissenys apoteòsics i per al record de modistes com ara Ralph Lauren, Virgil Abloh, Tommy Hilfiger, Prabal Gurung, Tom Ford, LaQuan Smith i la firma Pyer Moss.

Temes:

Nova York