Operació ‘Titella’

José Luis Moreno trenca el silenci: «Ho estic portant molt bé. Parlaré quan estigui tot ben lligat»

  • El productor, en llibertat condicional des de l’1 de juliol passat, es manté pràcticament desaparegut

José Luis Moreno trenca el silenci: «Ho estic portant molt bé. Parlaré quan estigui tot ben lligat»

JOSÉ RAMÓN HERNANDO / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Després de la seva detenció el 29 de juny passat en el marc de l’ operació ‘Titella’ acusat de liderar presumptament una organització internacional que hauria comès (entre altres) delictes d’estafa –per una quantitat que podria ascendir a 80 milions d’euros– blanqueig de capitals i falsedat documental, no hi ha un dia que no surtin a la llum noves i sorprenents informacions relacionades amb José Luis Moreno.

El productor, en llibertat condicional de de l’1 de juliol passat, es manté pràcticament desaparegut i, malgrat tot el que ha sortit publicat sobre les seves presumptes estafes, el seu pla de fuga a les Maldives i les seves suposades extorsions a empresaris que amenaçaria amb vídeos de caràcter íntim si es negaven a actuar així segons ell volia, encara no ha donat la seva versió dels fets.

Molt tranquil, Moreno està reclòs a la seva mansió de Boadilla del Monte preparant la seva defensa amb els seus advocats i, després de negar que estafés l’empresari Alejandro Rommers –que hauria finançat amb 35 milions d’euros una superproducció, ‘Resplandor y tinieblas’, que no hauria arribat a rodar-se– i afirmar que hi ha més de 2.000 minuts de gravació de l’esmentada sèrie i que pot provar-ho, aquest dijous ha trencat el silenci.

Ho ha fet per als micròfons d’Europa Press quan ha acudit a uns jutjats pròxims al seu domicili per firmar –condició imposada pel jutge per concedir-li la llibertat condicional–, confessant com està portant tot el que s’ha dit sobre ell en els últims dies.

Notícies relacionades

«Estic molt bé gràcies» ha assegurat un José Luis Moreno tranquil i elegantment vestit que, acompanyat pel seu advocat, ha declinat respondre als delictes dels quals se l’ha acusat en diferents mitjans de comunicació: «No, ja ho saps. Ja direm tot quan estigui tot bé lligat», ha assenyalat amb un lleuger somriure, deixant entreveure que desmuntarà amb proves de la seva innocència, les acusacions que sobre ell s’han bolcat en les últimes setmanes.

Molt discret, i acomiadant-se amb la mà, el ventríloc tampoc ha aclarit si és cert que tenia preparat un pla de fuga del nostre país amb 900 milions d’euros ocults i la construcció del seu propi hotel a les illes Maldives. El moment, en el següent