CRISI A LA FAMÍLIA REIAL BRITÀNICA

Després de la demanda per abús sexual, el príncep Andreu arriba al castell de Balmoral amb Sarah Ferguson

  • L’aparició dels ducs de York es produeix després que s’interposés contra ell una denúncia en un tribunal federal de Nova York

Després de la demanda per abús sexual, el príncep Andreu arriba al castell de Balmoral amb Sarah Ferguson
1
Es llegeix en minuts

Poques hores després que sortís a la llum la denúncia d’una dona nord-americana que acusa el príncep Andreu d’haver abusat d’ella quan era menor d’edat a través de la xarxa de tràfic sexual del financer Jeffrey Epstein, els ducs de York han arribat aquest dimecres al castell de Balmoral per visitar la reina Isabel II.

Les càmeres han captat com Andreu, de 61 anys, conduint un tot terreny, arribava a la residència estival acompanyat per la seva exdona, Sarah Ferguson. La seva aparició es produeix enmig d’un gran enrenou mediàtic ja que el ‘cas Epstein’ torna a assenyalar-lo després que s’interposés contra ell una demanda per abús sexual en un tribunal federal de Nova York.

Els ducs de York, que presumeixen d’un amistós divorci, disfruten junts dels seus primers mesos convertits en avis, després del naixement del primer fill de la princesa Eugènia, mentre esperen l’arribada d’un nou net, aquesta vegada de la princesa Beatriu.  

Notícies relacionades

No obstant, aquest escenari ha quedat a un costat després que Virginia Roberts presentés aquest dilluns una demanda en la qual afirma que Jeffrey Epstein la va oferir al príncep per tenir relacions sexuals quan ella tenia 17 anys. 

Per la seva banda, el segon fill de la Reina d’Anglaterra, que després de l’escàndol sexual el van obligar a retirar-se de la vida pública, sempre ha negat les acusacions i fins i tot va comparèixer en una entrevista amb la BBC el novembre del 2019 per negar-les «categòricament».