EN PLE DIRECTE

L’Índia Martínez mostra a Instagram que dona positiu en Covid

  • La cantant va gravar el procés de la seva prova PCR en històries d’Instagram

  • Queden ajornats els seus pròxims concerts a Las Rozas de Puerto Real i Zamora

L’Índia Martínez mostra a Instagram que dona positiu en Covid
2
Es llegeix en minuts

L’Índia Martínez s’ha gravat a Instagram realitzant-se una prova PCR i per a la seva sorpresa, ha donat positiu en ple directe. S’ha vist obligada a aïllar-se al seu domicili i ha compartit un comunicat per anunciar que es cancel·len els seus pròxims concerts.

Després de donar positiu en una primera prova, l’artista ho va compartir a les seves històries d’Instagram. Després, la intèrpret de ‘Palmeras’ va tornar a gravar tot el procés, va creuar els dits, però va tornar a donar positiu una segona vegada». ¡Doble positiu, mare meva! Som-hi, cap a casa», s’ha lamentat la cantant.

La cordovesa ha emès un comunicat en el qual assegura que no es troba malament. «Aquest matí he donat positiu en Covid. Em trobo bé i espero estar recuperada i llesta per als concerts de la setmana que ve».

No obstant, ha suspès immediatament les seves dues pròximes actuacions que tenia previstes a Las Rozas de Puerto Real i a Zamora i espera recuperar-se al més aviat possible: «La meva oficina i els promotors d’aquests concerts ja estan buscant dates alternatives per ajornar-los». I malgrat haver-se contagiat del maleït virus, ella és optimista i ja pensa en les seves futures actuacions: «Em trobo bé i espero poder estar recuperada i llesta per als concerts de la setmana que ve. Moltes gràcies pel vostre recolzament i ens veiem ben aviat».

La nit prèvia al seu positiu per coronavirus, l’artista no va poder acudir al plató de ‘La Resistencia’ presentat per David Broncano, per indisposició. Hi estava convidada juntament amb Nia Correia, guanyadora de ‘Operación Triunfo 2020’, per presentar la seva cançó ‘Mi luna llena’ i parlar de les seves gires.

Notícies relacionades

Com és costum, el presentador li va enviar un parell de bromes i la cantant li va respondre a Twitter i li va advertir que de veritat estava indisposta: «M’hauria encantat estar amb vosaltres, però no em trobo bé».

.