ACTRIU MATERNAL

Michelle Pfeiffer comparteix per primera vegada una foto amb la seva filla gran

  • L’actriu presumeix de Claudia Rose, de 28 anys, que és llicenciada en Llengües i Literatura Eslaves

Michelle Pfeiffer comparteix per primera vegada una foto amb la seva filla gran
1
Es llegeix en minuts

Michelle Pfeiffer ha compartit per primera vegada una foto amb la seva filla Claudia Rose, que ha deixat atònits tots els seus fans.

I és que fins ara, la filla gran de l’actriu era una perfecta desconeguda, ja que ha viscut sempre allunyada dels focus i de la fama de la seva mare.

La jove, de 28 anys, que és llicenciada en Llengües i Literatura Eslaves, se l’ha vist en comptades ocasions en actes públic amb els seus pares. De fet, els va acompanyar en un parell d’alfombres vermelles, concretament en la 82a edició dels Premis de l’Acadèmia el 2010 i en l’estrena del film ‘Sombras tenebrosas’ el 2012. L’última vegada que va ser vista amb l’artista va ser a Nova York el 2017 i fins ara mai havia compartit una imatge amb ella.

Notícies relacionades

Mig any abans de contraure matrimoni amb el productor David Kelley, el 1993, la protagonista de ‘Salida francesa’ va adoptar la seva filla Claudia, que va ser batejada el mateix dia del casament. Un any més tard, l’agost del 1994, l’artista va donar a llum John Henry.

«No hi ha res típic en la meva nena. És una força a tenir en compte i un ésser humà increïble. Volia que fos una jove realment independent i franca, ¡i segur que ho vaig aconseguir! També és molt creativa i curiosa. I el més emocionant d’aquesta edat és que realment s’està desenvolupant. És tot el que esperava que fos», va recalcar fa uns anys en una entrevista per a ‘People’.