Enric i Meghan ja tenen la parelleta

Lilibet, nom posat en honor tant de la reina Isabel com de la malaguanyada princesa Diana, va néixer divendres a l’hospital californià Santa Barbara Cottage

Harry and Meghan call for donations on Archie’s 2nd birthday

Harry and Meghan call for donations on Archie’s 2nd birthday / DPA via Europa Press (EPC)

1
Es llegeix en minuts

Meghan, la duquessa de Sussex de la Gran Bretanya, va donar a llum el seu segon descendent, una nena, a qui ella i el seu marit, el príncep Harry, han nomenat en honor a la reina Isabel i la princesa Diana.

«Amb immensa alegria el príncep Harry i Meghan, el duc i la duquessa de Sussex, donen la benvinguda al món a la seva filla, Lilibet ‘Lili Diana Mountbatten-Windsor’, va dir diumenge la secretària de premsa de la parella.

Notícies relacionades

«Lili va néixer el divendres 4 de juny a les 11:40 AM sota la cura de confiança dels metges i el personal de l’hospital Santa Barbara Cottage a Santa Barbara, CA».

Les relacions entre la parella i la família reial anglesa es van veure perjudicades per l’entrevista que Enric i Meghan van concedir a l’estrella de la televisió americana, Oprah Winfrey. «Un punyal embolicat en vellut, al cor de la moderna monarquia», va resumir el corresponsal reial de la BBC, Johnny Dymond, respecte a les declaracions de la parella. Una opinió que comparteix bona part de l’opinió pública britànica.