UN ALTRE DIVORCI DEL SEGLE

S’agreuja la batalla judicial entre Robert de Niro i Grace Hightower

  • L’actor novaiorquès de 77 anys denuncia judicialment les elevades despeses de la seva exdona.

  • La parella, casada el 1997 i amb dos fills en comú, van iniciar els tràmits de separació el 2018.

S’agreuja la batalla judicial entre Robert de Niro i Grace Hightower
2
Es llegeix en minuts

Robert de Niro es troba a punt, si és que ja no ho està, de sumar-se a la llarga llista d’actors i actrius amb divorci tumultuós, tortuós i interminable, a l’estil de Brad Pitt i Angelina Jolie i Johnny Deep i Amber Heard, entre d’altres.  

Fa uns dies, el veterà actor, de 77 anys, tornava a un jutjat de Nova York per celebrar una vista virtual per les elevades despeses presentades per la seva exdona, Grace Hightower, i que l’actor ha d’assumir en funció dels primers acords del divorci. 

Entre les tertúlies de Hollywood es comenta que l’actor és a prop de la fallida i que ha de protagonitzar pel·lícules menors de dubtosa qualitat artística i rodar anuncis publicitaris per fer front al desenfrenat ritme de vida de Hightower 

«¿Quan tindrà l’oportunitat de no acceptar tots els projectes que se li presentin i de no treballar sis dies a la setmana 12 hores al dia per poder seguir el ritme de ‘fam’ de roba de grans dissenyadors de la senyora Hightower?» ha denunciat l’advocada de De Niro durant la vista, segons ha publicat el ‘Daily Mail’

Despeses desorbitades

El diari britànic també assegura que en la demandada es detalla una despesa de 215.000 dòlars al mes a la targeta de crèdit i 160.000 dòlars en efectiu. Pel que sembla, només el 2019, l’ex del protagonista de ‘Taxi driver’ i ‘Casino’ va gastar 1,67 milions de dòlars en una joieria de Nova York.

En la demanda es detalla una despesa de 215.000 dòlars en targetes de crèdit i 160.000 dòlars en efectiu

Per la seva part, l’advocat de la part demandada ha revelat que des que es va iniciar el procés de divorci el 2018 l’actor ha disminuït gradualment els pagaments a la seva ex i que des de principis del 2021 ha reduït el límit mensual de la seva targeta de crèdit de 375.000 dòlars a 100.000 dòlars.

Segons el lletrat, Hightower necessita aquests diners per «mantenir l’estatus social i l’estil de vida» que tenia quan estava casada amb l’actor

Divorci el 2018

Robert De Niro i Grace Hightower, de 67 anys, es van conèixer a Londres, on Grace treballava en un conegut restaurant freqüentat per personatges famosos.

La parella es va casar el 1997 i el 1998 van tenir el seu primer fill en comú, Elliot. Diversos anys després van iniciar uns primers tràmits de divorci que no s’acaba de materialitzar. Després de renovar els vots matrimonials el 2004 i després el naixement del seu segon fill el 2011, una nena anomenada Helen Grace, la parella es va separar definitivament el 2018, iniciant una batalla judicial per la separació de béns, esquitxada d’acusacions mútues de violència domèstica i d’addicions, que perdura fins avui.

En les negociacions, sembla que Grace reclama la meitat de la fortuna de Bob, estimada en 500 milions de dòlars, assenyalant que aquesta quantitat era molt més elevada quan es van firmar els acords matrimonials el 2004.

Notícies relacionades

Uns acord que li atorguen a Hightower una mansió valorada en 5.5 milions i un pensió anual d’un milió de dòlars, en funció de si els guanys de l’actor són superiors als 15 milions anuals.

Però, a més, Grace continua litigant per tenir participació en els beneficis de les 35 empreses propietat de De Niro (restaurants, hotels i immobiliàries principalment) i part dels guanys que l’actor ha obtingut per les 38 pel·lícules rodades des de la data del seu matrimoni.