PRIMERA DOSI

Julia Otero rep la vacuna contra la Covid com a malalta oncològica

  • La periodista, que des del febrer passat lluita contra un càncer, ha volgut donar testimoni de com ha sigut rebre la vacuna contra la Covid-19

  • Una experiència que ha compartit en el seu compte d’Instagram al costat d’una imatge i un enorme «Gràcies» 

Julia Otero rep la vacuna contra la Covid com a malalta oncològica
1
Es llegeix en minuts

En plena lluita contra el càncer, Julia Otero ha compartit en el seu compte d’Instagram el moment en què li han posat la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. «A Catalunya aquesta és la setmana dels pacients oncològics en tractament i els trasplantats. És la comunitat pionera a fer-ho. Gràcies» ha escrit al costat d’una imatge en la qual apareix amb mascareta rosa.

Una notícia que ha emocionat els seus més de 78.000 seguidors i que de nou han aprofitat per desitjar-li una ràpida recuperació i una tornada al més aviat possible als micròfons.

Notícies relacionades

«Després d’una setmana he arribat a la conclusió que havia de compartir el motiu de la meva absència. Fa tantes tardes que compartim la vida... i què menys que explicar-vos a tots vosaltres el que em passa», va anunciar el febrer passat a una audiència preocupada per la seva absència. «Dimarts passat, no fa ni una setmana, en un control rutinari d’aquests que tots hem de fer quan toca, va arribar la sorpresa. En un raconet van aparèixer uns centímetres d’unes cèl·lules egoistes que no procuren el bé comú sinó que se n’obliden i van per lliure. La paraula càncer fa por però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies», va confessar llavors.

«Estaré uns dies fora de combat, poquets mesos tot i que el meu oncòleg insisteix que entre químio i químio em deixi de tonteries i vagi a la ràdio a donar-vos la tabarra. I això penso fer. Així que amenaço de fer-ho quan pugui», va explicar fa unes setmanes.