ESTRELLA ESPONTÀNIA

Orlando Bloom aireja la seva vida sexual amb Katy Perry

  • L’actor es lamenta en una entrevista que té poc sexe amb la seva parella i n’explica els motius

20190215 425672 katyperryorlandoe 1 1

20190215 425672 katyperryorlandoe 1 1

2
Es llegeix en minuts

Orlando Bloom ha parlat obertament sobre la seva vida sexual amb la seva parella, la cantant Katy Perry. L’actor, de 44 anys, ha concedit una entrevista a ‘The Guardian’ i ha deixat atònits els seus milers de fans. «¿Amb quina freqüència tens relacions sexuals?», li va preguntar el periodista. Igual de contundent va ser la contestació de l’intèrpret: «No les suficients, les que jo voldria» i ràpidament va afegir, que el principal motiu és que el matrimoni té altres prioritats des que va néixer la seva primera filla en comú, Daisy Love, l’agost de l’any passat.

Per la seva banda, la intèrpret de ‘Dark house’ no ha fet cap declaració sobre això, tot i que coneixent el seu agut sentit de l’humor, és d’esperar que faci la seva pròpia aportació del controvertit tema.

No és la primera vegada que Bloom parla sense objeccions de les seves intimitats. De fet, el març del 2020 va reconèixer en una entrevista per al ‘Sunday Times’ que abans de conèixer l’artista californiana, tenia «massa activitat», una cosa que li va repercutir a l’hora de tenir relacions duradores amb dones. Per això, i aconsellat per un amic, va decidir reduir les seves relacions esporàdiques. Tant, que va arribar a estar més de mig any sense tenir sexe. «Va ser una bogeria. No crec que sigui saludable, no crec que fos aconsellable. Cal mantenir el moviment allà a baix», va dir fer broma.

D’altra banda, al llarg de la recent a entrevista amb el diari britànic, el protagonista de ‘Firework’ va confessar també qui és l’amor de la seva vida: «El meu fill, Flynn (fruit de la seva relació amb Miranda Kerr), la meva filla, Daisy Dove, el meu gos anomenat Mighty i, després, per descomptat, la meva promesa».

Notícies relacionades

Bloom ha declarat que la pèrdua de la seva mascota, que va morir després que un coiot se l’emportés, «va ser realment dolorosa»: «Em va ensenyar sobre l’amor i la lleialtat, i com pot ser la connexió entre els éssers vius», ha relatat l’esmentat tabloide.

L’actor i la cantant es van comprometre el febrer del 2019, però a causa de la pandèmia es van veure obligats a cancel·lar els seus plans de casament. Per ara, tots dos mantenen el silenci respecte a la possible data de l’enllaç, tot i que fa uns dies van sorgir rumors de matrimoni després que Perry lluís un anell de compromís a la mà esquerra, durant les seves vacances a Hawaii amb Bloom.