‘Miss Americana’ combativa

Taylor Swift esclata contra Netflix per un acudit «sexista» sobre els seus exnòvios a la sèrie ‘Ginny y Georgia’

  • «¿Què us sembla si deixem de degradar les dones treballadores definint aquesta merda com a divertida?», ha exclamat la cantant en el seu compte de Twitter

Taylor Swift esclata contra Netflix per un acudit «sexista» sobre els seus exnòvios a la sèrie ‘Ginny y Georgia’
2
Es llegeix en minuts

Taylor Swift ha esclatat contra la plataforma Netflix per un acudit sobre el seu passat amorós pronunciat en la sèrie ‘Ginny & Georgia’, que va qualificar de «profundament sexista».

«Hola ‘Ginny & Georgia’, el 2010 ha trucat i vol que li tornin la seva broma vaga i profundament sexista. ¿Què us sembla si deixem de degradar les dones treballadores definint aquesta merda com a divertida?», ha publicat l’artista en el seu perfil de Twitter, on compta amb 88 milions de seguidors.

En concret, l’autora de ‘Folklore’ es refereix a un comentari en què una de les protagonistes pregunta a l’altra si ho ha deixat amb el seu nòvio, i després diu fent broma: «¿Què t’importa? Passes pels homes més ràpid que Taylor Swift».

La ironia de la sèrie creada per Sarah Lampert, que va estrenar la seva primera temporadael 24 de febrer del 2021, no ha agradat a la cantant, que ha recordat al gegant en ‘streaming’ que va treballar amb ella al documental ‘Miss Americana’. «Aquesta disfressa no et prova», ha retret a Netflix abans d’afegir un «Bon mes de la dona, suposo».

L’afer dels exnòvios sempre ha molestat Swift, que el 2014 va explicar el motiu pel qual es va enfadar quan un periodista li va preguntar com se sentia quan la gent deia que només cantava sobre nòvios.

«Crec, francament, que és un angle molt sexista. Ningú diu això d’Ed Sheeran. Ningú ho diu de Bruno Mars. Tots escriuen cançons sobre els seus ex», va respondre.

¿De què va ‘Ginny & Georgia’?

Milers de seguidors de Swift, l’artista supervendes de la dècada, han començat a exigir disculpes a Netflix i als guionistes de la sèrie immediatament després del missatge de la cantant.

Batalla pels seus drets

Notícies relacionades

Aquest any, l’artista encapçala una altra batalla referida a recuperar la seva música. Ella va anunciar que planeja llançar a l’abril una nova versió del seu segon àlbum ‘Fearless’, complint així la promesa de gravar de nou els seus primers sis discos per tenir el control dels drets.

«Aquest procés ha sigut més satisfactori i emotiu del que podria haver imaginat i m’ha convençut encara més per tornar a gravar tota la meva música», va afirmar.