SOTA FOC AMIC

Jesulín de Ubrique defuig la premsa en la nova batalla entre la seva dona i la seva ex

L’extorer evita pronunciar-se davant l’encreuament d’acusacions i insults de María José Campanario i Belén Esteban

jesulin

jesulin

1
Es llegeix en minuts

La guerra entre María José Campanario i Belén Esteban, sempre latent, eternament larvada, ha esclatat de nou amb una inusitada virulència, rere una dura i acusatòria carta pública de la primera, resposta puntualment amb una misteriosa i amenaçadora informació guardada al mòbil per la segona.

Com a totes les guerres, i aquesta no és una excepció, les batalles produeixen víctimes innocents, en moltes ocasions propiciades pel foc amic. En aquesta tessitura sembla trobar-se Jesús Janeiro, més conegut com Jesulín de Ubrique.

L’extorer, excantant i exactor de 47 anys es troba en terra de ningú al mig d’un foc creuat entre la seva ex i mare de la seva filla Andreita i la seva dona i també mare dels seus fills Julia i Jesús.

Davant la magnitud del xoc dialèctic entre ’la Campa’ de 41 anys i la ’princesa del poble’, de 47, el destre d’Ubrique ha decidit saltar al corredor, resguardar-se al refugi i esperar que els cabestres tornin el toro al corral amb l’esperança que el nou toro li permeti lluir-se amb un parell de passades de muleta. O el que és el mateix, sortir fugint de la premsa, no fer cap tipus de declaració i esperar temps millors.

Gas a fons

Notícies relacionades

Jesulín, més aviat tebi i apocat davant els periòdics estirabots de la seva dona en els últims anys, com Belén Esteban li ha retret en més d’una ocasió, prefereix evitar la polèmica i ignorar l’encreuament d’insults i amenaces que han intercanviat en aquests últims dies la seva dona i la seva ex.

Sense deixar d’acudir diàriament a Ambicions per gestionar els assumptes de la propietat i cuidar-se del bestiar, el d’Ubrique té una nova tècnica, una mica arriscada, per evitar les preguntes de la premsa que s’amuntega a les portes de la finca: trepitjar a fons l’accelerador del seu vehicle i posar terra, i molta pols, pel mig, deixant clar que no vol saber res d’aquesta nova batalla, pesada i coneguda, entre les dues dones.