’YOUTUBER’ ÍNTIM

Kiko Rivera es reconverteix en entrevistador amb ‘En casa con Kiko’

El fill d’Isabel Pantoja estrena el seu programa d’entrevistes a personatges famosos amb Bertín Osborne

Kiko Rivera es reconverteix en entrevistador amb ‘En casa con Kiko’
2
Es llegeix en minuts

Que Kiko Rivera ha sigut i és un jove que sap reinventar-se és evident i de sobres conegut. Enrere queden les seves ganes de convertir-se en futbolista professional, amb fitxatge pel Reial Madrid inclòs, i els seus inicis laborals en una anònima gestoria de la capital madrilenya que gestionava els assumptes de la seva mare. 

Eren temps en què el jove Paquirrín buscava el seu lloc al món laboral com a imatge publicitària de diversos productes, animador en discoteques o relacions publiques del fallit restaurant de la seva mare Cantora.

Nova etapa

Monologuista, actor, cantant, Dj i productor musical, on sembla que el fill d’Isabel Pantoja finalment ha trobat el seu lloc, són algunes de les professions que el jove Rivera ha exercit en aquest temps, malgrat que alguns l’han acusat de ser una ànima poc inclinada a la feina i a l’esforç.

A aquest vast i plural currículum, Kiko Rivera està a punt d’afegir-hi un altre vessant laboral. I és que, malgrat continuar embrancat en una batalla familiar que no apunta cap a cap final, el popular Dj sembla entossudit a girar full que l’allunyi del focus mediàtic. 

O això va afirmar en la seva última aparició televisiva a ‘Domingo Deluxe’, en la qual va anunciar la seva retirada mediàtica, la fi de declaracions que tinguessin com a epicentre la guerra que està lliurant públicament amb la seva mare i la seva intenció de centrar-se únicament en la seva carrera professional.

Entrevistador

Una voluntat que a una setmana vista s’ha cristal·litzat en un nou projecte, «En casa con Kiko». Efectivament, Kiko ha decidit reconvertir-se en entrevistador i com al seu dia van fer, i fan, María Teresa Campos o Isabel Gemio amb més o menys èxit a sengles canals a Youtube, el jove Rivera Pantoja, a través del seu compte de Twitch, entrevistarà diferents personatges, amb la intenció de mantenir-hi relaxades i tranquil·les xerrades en les quals els convidats comparteixin anècdotes i vivències. Una fórmula, i fins i tot un nom de programa, que segur que els sona, i que el mateix interessat ha publicitat en el seu compte d’Instagram amb una imatge un xic demodé.

Un instrospectiu Kiko, en un dels seus últims posts a Instagram.

Estrena amb Bertín

Notícies relacionades

I per al seu primer convidat Kiko no se n’ha anat per la branques, ha posat tota la carn a la graella, ha apostat fort i ha convidat ni més ni menys que Bertín Osborne, famós cantant de ranxeres sevillà, presentador de televisió i imatge de marca d’una coneguda empresa de pernils. Tot un luxe de convidat per a l’estrena de Kiko i les seves xerrades tranquil·les. 

Segur que la traça de Rivera com a entrevistador amb un home que ha sigut recentment notícia pel seu divorci de Fabiola Martinez, després de 14 anys de matrimoni i dos fills en comú i que tot just s’ha pronunciat al respecte, oferirà grans moments i fins i tot alguna exclusiva.