ACTRIU EN L’ELIT

María Pedraza arriba als 25 en el Top-10 d’Instagram i amb ruptura sentimental

L’artista madrilenya suma 12 milions de seguidors a la xarxa social mentre es confirma el final de la relació amb el també actor Jaime Lorente

María Pedraza: lincendi adolescent dÉlite

María Pedraza: lincendi adolescent dÉlite

2
Es llegeix en minuts

María Pedraza està de celebració. La jove actriu madrilenya celebra el seu 25 aniversari en un moment una mica agredolç en la seva vida personal i professional.

En el terreny professional tot sembla somriure-li a María després del seu pas per sèries de gran èxit com ‘Élite’, Toy Boy’ i molt especialment ‘La casa de papel’. La popularitat arribada en aquestes ficcions li han obert les portes de projectes cinematogràfics com ‘¿A quién te llevarías a una isla desierta?’, ‘El verano que vivimos’, llargmetratge dirigit per Carlos Sedes juntament amb Blanca Suárez, i la nova comèdia de Fernando Colomo. A més, com a bon exponent de les noves generacions d’artistes polifacètics, María és tota una sensació a internet, on suma gairebé 12 milions de seguidors en el seu compte d’Instagram, on ha entrat a formar part del Top-10 d’espanyoles més seguides en aquesta xarxa social. 

Ruptura amb Jaime Lorente

Notícies relacionades

Però a la vida, com a les xarxes socials, no tot és perfecte, i en l’aspecte sentimental María està passant un moment complicat, després de confirmar-se la ruptura amb Jaime Lorente. No és la primera vegada que la relació entre l’actriu madrilenya i l’actor murcià de 29 anys pateix una vicissitud, amb ruptura, reconciliació i crisis incloses, en dos anys de relació, però aquesta vegada els rumors que el gener d’aquest any apuntaven a la separació definitiva s’han confirmat. No en va, María, que ha reprès els seus estudis de dansa clàssica, ha deixat de seguir l’actor a Instagram i ha esborrat totes les fotos de tots dos, senyal inequívoc de desinterès emocional i de ruptura sentimental. 

Dos anys de relació

Sempre molt discrets amb la seva història d’amor, María i Jaime es van conèixer en la gravació de ‘La casa de papel’ el 2016, però no va ser fins dos anys més tard, quan van coincidir de nou en la sèrie ‘Élite’, que es va consolidar el seu festeig. Es desconeixen els motius de la separació, però algunes fonts apunten que els compromisos professionals dels actors ha propiciat una separació física que al final també s’ha convertit en emocional. En els últims mesos, Pedraza s’ha vist involucrat en el rodatge de diverses sèries, ‘El Cid’, on encarna el protagonista, i les noves temporades de ‘La casa de papel’ i d’’Élite’. Per la seva banda, María va estar centrada en la filmació de la pel·lícula ‘El verano que vivimos’. Tot això afegit a les difícils circumstàncies de confinament i mobilitat provocats per la pandèmia haurien propiciat la ruptura definitiva dels joves actors.

Temes:

Instagram