Dia històric

L’impressionant vestit de Lady Gaga per cantar l’himne a la presa de possessió de Joe Biden com a president dels EUA

  • L’artista ha sigut una de les convidades d’excepció a aquest solemne acte. 

L’impressionant vestit de Lady Gaga per cantar l’himne a la presa de possessió de Joe Biden com a president dels EUA
1
Es llegeix en minuts

La presa de possessió del nou president dels Estats Units s’ha convertit en tot un esdeveniment. Joe Biden ja ha passat a formar part de la història d’aquest país, i com a acompanyament a l’esdeveniment, Lady Gaga ha posat veu al solemne himne. 

- L’últim ‘look’ de Melania Trump com a primera dama: un dues peces negre de Chanel

- El missatge que ha llançat Kamala Harris amb el seu ‘look’ i pocs van saber veure

- Jill Biden segueix els passos de Melania Trump i tria el mateix color per a la presa de possessió del president per una poderosa raó

I, com era d’esperar, l’aparició de l’artista ha estat al nivell de tan històric acte. Lluny de voler passar desapercebuda, la cantant no només ha desplegat tot el seu talent durant l’actuació, sinó que ha eclipsat els presents amb un ‘look’ que no ha passat desapercebut. 

Notícies relacionades

Lady Gaga ha escollit un cridaner estilisme compost per un vestit amb una impressionant faldilla vermella amb molt volum i una jaqueta blau marí per protegir-se del fred. Aquesta ostentosa proposta estava decorada, a més, per un ocell daurat a la part del pit, com si d’un colom de la pau es tractés.

La seva elecció de pentinat també ha sigut molt sorprenent, ja que ha lluït un pentinat amb trena a tall de corona amb una cinta negra entrellaçada. Quant al maquillatge, la cantant ha sigut fidel als seus ulls amb ombres i llargues pestanyes, juntament amb uns perfectes i afavoridors llavis vermells. 

Temes:

Lady Gaga